David van Waesberghe is back in business

04/01/2010 11:03

3D Consulting

Vandaag heeft David van Waesberghe een meerderheidsbelang genomen in het bedrijf 3D Consulting BVBA (www.3dconsulting.be) Door deze participatie versterkt 3D Consulting zich met de vroegere stichter van Orqua. Deze participatie zal een positieve impact hebben op de tewerkstelling van 3D Consulting. Het huidige team van ongeveer 30 ICT'ers blijft uiteraard aan het werk. Voor 2010 wordt een groei vooropgesteld van 200%. Het huidige management bestaat uit Kelly Lauwrijs die de operationele leiding doet en Marie-Jeanne Saelaert die het Salesmanagement zal blijven doen. David van Waesberghe zal de functie vervullen van gedelegeerd bestuurder en zal instaan voor de strategie van 3D Consulting alsook voor het uitbouwen van de bestaande klantenportefeuille. Door deze participatie onderbouwd 3D Consulting zijn ambitie om een van de grootste spelers te worden op vlak van Consultancy. Door de terugkomst van David van Waesberghe zal de ICT sector zonder twijfel terug meer kleur krijgen.

Over 3Dconsulting:

Opgericht 1 juli 2008 door Kelly Lauwrijs en Marie-Jeanne Saelaert.

Stellen momenteel ongeveer 30 ICT medewerkers te werk bij Top 100 bedrijven van België.

De klantenportefeuille is divers en omvat een spreiding in de sectoren finance, industrial, service en een groot deel bij de Belgische overheid.

3D Consulting staat voor een eerlijke en persoonlijke service, werkt met een openboek policy and hanteert de laagste marges uit de sector door een doorgedreven "lean and mean approach". Om succesvol te zijn in de consultancy sector is het cruciaal om het proces tussen selectie en matching van de consultants zo kort mogelijk te houden. 3D Consulting heeft niets te maken met de agencies die werken als CV distributeurs. Bij 3D consulting is elke consultant uniek en verdient de beste job. Hetzelfde geldt ook voor de klanten die in deze snel evoluerende economie behoefte hebben aan ICT consultants die het verschil maken en voor onmiddellijk rendement staan. Door de ervaring die er bij het nieuwe en oude management aanwezig is, kan deze unieke selectiemethode aan een grondige klantenkennis gecombineerd worden wat de basis is van het reeds gerealiseerde en toekomstige succes.

David van Waesberghe

Geboren 13/1/1974 - Opleiding als informaticus, recent (2009) afgestudeerd als MRE Finance UAMS met onderscheiding.

Oprichter van Orqua (1998) wat hij verkocht heeft aan Centric groep in 2006. Op dat moment stelde Orqua meer dan 300 medewerkers tewerk en waren 70 van de top 100 bedrijven klant bij Orqua.

Oprichter en eigenaar van Castello Rioja wat een vastgoedportefeuille bevat van meer dan 100 woonunits alleen al in Antwerpen.

Ondernemer in diverse sectoren met een succesvol trackrecord. Succesvol in het bouwen van bedrijven. In al zijn bedrijven is er steeds een focus op klantentevredenheid, positieve attitude en negotiatie.