Gemeente Enkhuizen

Twintig cent als je ons een kerstboom brengt

Op woensdagmiddag 6 januari 2010 vindt de jaarlijkse kerstboom ophaalactie voor kinderen uit Enkhuizen plaats. Van 13.15 uur tot 15.15 uur kunnen kinderen hun ingezamelde kerstbomen inleveren op de volgende plaatsen:
Het parkeerterrein Boschplein aan de Meidenmarkt. Het parkeerterrein bij het Wijkcentrum De Bonte Veer aan de Meeuwenlaan.
Het voorplein van kinderdagverblijf Berend Botje aan de Sebastiaan Centenweg.
Bij het speeleiland Kadijker Arena nabij Onder Zeil.

Meer dan 30 kerstbomen?
Kinderen die meer dan dertig kerstbomen hebben verzameld, kunnen dit melden op maandag 4 januari tussen 13.00 en 16.00 uur bij het servicepunt van gemeente Enkhuizen, tel.: (0228) 36 01 00. Deze kerstbomen worden dan opgehaald.

Loterij
Voor elke ingeleverde kerstboom wordt op de inleverplaats direct 20 cent plus n loterijbon uitbetaald. Wethouder Boland zal diezelfde middag om 16.15 uur in het stadhuis de trekking en de prijsuitreiking uitvoeren. Het lotnummer waarop een prijs valt, maar waarvan de eigenaar niet bij de prijsuitreiking aanwezig is, wordt gepubliceerd in deze voorlichtingsrubriek. Bedrijven zijn van deelname uitgesloten.

Goed doel?
De afgelopen jaren blijkt steeds vaker dat (groepen) kinderen hun opgehaalde geld willen doneren aan een goed doel. Aan degene die dit ook deze keer weer willen doen vragen wij om dit tijdig aan ons door te geven. Wellicht kunnen wij hieraan dan wat meer ruchtbaarheid aan geven.
Informatie: Dhr. R. Kok, medewerker Realisatie, Beheer en Onderhoud, tel: 0228-360100.