SGB heet nu Harsco Infrastructure


HELMOND, 20100104 -- Met ingang van 2010 maakt SGB onderdeel uit van het nieuwe Harsco Infrastructure. Met het samengaan met zusterbedrijven Hünnebeck en Patent onder deze naam ontstaat een internationale organisatie op het gebied van bekistingen en ondersteuningen, steigers en isolatie in de bouw en industrie. De krachtenbundeling biedt voordelen ten aanzien van productinnovaties, logistiek en kennisdeling.

Door krachtenbundeling van de individuele Harsco-bedrijven kunnen overal ter wereld uitgebreide oplossingen met toegevoegde waarde worden geleverd. Onder één vlag is Harsco Infrastructure in staat haar opdrachtgevers uitstekend van dienst te zijn. De uitgebreide kennis en ervaring verzekert de klant van optimale ondersteuning. Bij Harsco Infrastructure werken meer dan 6.000 werknemers in 30 landen. De omzet van deze divisie bedroeg in 2008 meer dan $ 1,5 miljard. Op www.youtube.com/harsconl licht directeur Jacques Verhage de krachtenbundeling toe.


Kijk op www.harsco-i.nl voor meer informatie over de activiteiten van het bedrijf.

Harsco
Harsco Corporation is een wereldwijd opererende organisatie op het gebied van industriële dienstverlening en opgericht in 1853. Eén van de divisies van Harsco Corporation is Harsco Infrastructure met vestigingen in 36 landen. In 1964 werd Patent (USA) overgenomen door Harsco, SGB in 2000 en Hünnebeck in 2005. Vanaf 2010 wordt de bundeling van de krachten onder één merknaam voortgezet: Harsco Infrastructure. Wereldwijd werken bij Harsco 21.000 mensen.

Fototekst:
Voor de vervangende nieuwbouw van het Wentgebouw van de faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht zet SGB een breed scala aan materialen in. In opdracht van Hurks van der Linden voorziet SGB in totaal circa 14.500 m2 betonoppervlak van ondersteuningen en bekistingen. In 2010 is de nieuwbouw gereed.

Harsco Infrastructure BV

Ingezonden persbericht