Hilton Worldwide kondigt januari-kortingsactie aan

Boek in januari en bespaar wereldwijd op weekendtarieven in 2010

MCLEAN, Virginia (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20100104 --

Terwijl de winkels hun eindejaarsuitverkoop afronden, heeft Hilton Worldwide vandaag een wereldwijde januari-kortingsactie aangekondigd waarbij verschillende merken betrokken zijn. Gasten die hotelkamers boeken in januari krijgen 50 procent korting op weekendtripjes gedurende het hele jaar bij deelnemende hotels in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Aziatisch-Pacifische regio. Gasten kunnen tot wel 33 procent korting krijgen op weekendtarieven in Noord-Amerika, Zuid- Amerika, Centraal-Amerika, Puerto Rico en het Caraïbisch Gebied bij deelnemende merken zoals Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites en Homewood Suites.

Om te profiteren van de januari-kortingsactie kunnen gasten de site bezoeken, www.hilton.com/sale, om vooraf te boeken tussen 1 januari 2010 en 31 januari 2010 en gebruik te maken van het kortingstarief voor overnachtingen op vrijdag, zaterdag en zondag in 2010. Bepaalde hotels bieden ook korting op overnachtingen op donderdag. Alle reserveringen moeten tenminste drie dagen van tevoren worden geboekt. Kijk voor aanvullende informatie over de aanbieding en om te boeken op: www.hilton.com/sale.

“Hilton Worldwide’s merkenportefeuille biedt familie en vrienden een goede reden om al hun weekendtripjes voor het hele jaar te reserveren in januari”, aldus Jeff Diskin, senior vicepresident van Customer Marketing bij Hilton Worldwide. “Met deze geweldige manier om te besparen op reizen moedigen we leden aan om zo vaak mogelijk te profiteren van de weekends om familie en vrienden te bezoeken en de mooiste plekjes van de wereld te verkennen.”

Gasten die ook Hilton HHonors-lid zijn, verdienen gewoon hun standaardpunten en miles met alle verblijven. Er kan te allen tijde gebruik worden gemaakt van tegoeden voor gratis overnachtingen (geen blackout dates) en er zijn geen restricties met betrekking tot beschikbaarheid bij Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations.

Over Hilton Worldwide

Hilton Worldwide is het belangrijkste hospitality-bedrijf ter wereld. Het bestrijkt alle aspecten van de accommodatiesector, van luxueuze full-service hotels en resorts tot suites voor langdurig verblijf en middenklasse hotels. Al 90 jaar biedt Hilton Worldwide zakelijke reizigers en vakantiegangers de beste accommodaties, service, voorzieningen en waarde. Het bedrijf richt zich met de wereldwijde merken op het voortzetten van zijn traditie in het bieden van uitzonderlijke ervaringen aan zijn gasten. Onze merken bestaan uit meer dan 3500 hotels in 81 landen, waaronder Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Daarnaast beheert het bedrijf het spaarprogramma van wereldklasse: Hilton HHonors.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op: www.hiltonworldwide.com.

Algemene voorwaarden:

De boeking moet direct volledig worden betaald en wordt niet gerestitueerd. Onder voorbehoud van beschikbaarheid in de weekenden bij de deelnemende hotels. Boek tussen 1-1-‘10 en 31-1-‘10 en blijf overnachten tussen 7-1-‘10 en 26-12-‘10. De korting heeft betrekking op de Best Available Rate of de Best Available Bed and Breakfast Rate van het hotel (afhankelijk van het merk en de locatie). Dit zijn specifieke tarieftypen die afhankelijk zijn van de tijd van de boeking en van de betalingsrisico’s, geen beperking kennen en niet kunnen worden gebruikt in combinatie met andere kortingstarieven. Kortingen in Noord- en Zuid-Amerika variëren per hotelmerk: 33% korting op de Best Available Bed & Breakfast Rate bij Hilton en Doubletree, 30% korting op de Best Available Rate bij Hilton Grand Vacations Hotels, 20% korting op de Best Available Bed & Breakfast Rate bij Hilton Garden Inn, 20% korting op de Best Available Rate bij Hampton Inn en Homewood Suites en 15% korting op de Best Available Rate bij Embassy Suites. De tarieven zijn exclusief belastingen, fooien en onvoorziene kosten. Er zijn andere beperkingen van toepassing. De volledige algemene voorwaarden zijn van toepassing: www.hilton.com/sale.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Hilton Worldwide
Scott Carman, 703-883-5803

scott.carman@hilton.com