Gemeente Zwolle

Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Zwolle op maandag 4 januari 2010

Datum uitgave persbericht: 11/25/2009

Door de keuzes die je maakt, krijgt het leven kleur. Zo bezien, is het leven een schilderij dat voor de een ´mijn gezin´, voor de ander ´mijn bedrijf´ en voor de gemeente ´onze stad´ is. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst is kiezen heel actueel. We zijn minder rijk, maar we moeten zorg blijven dragen voor de stad en voor elkaar. Dat vraagt om keuzes. En wij, de inwoners van die stad, mogen in 2010 kiezen wie in Zwolle die keuzes mag gaan maken. Het wordt een jaar waarin we samen de kleuren kiezen die we blijven gebruiken om ons Zwolse schilderij te maken.

Programma

Wij ontvangen u graag op onze nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 4 januari 2010 om 19.30 uur met koffie en thee in Theater De Spiegel aan het Spinhuisplein 14 in Zwolle.

Burgemeester Henk Jan Meijer opent de avond om 20.00 uur met zijn toespraak. Aansluitend kunt u genieten van `Uutsprèken ontmoet Wie heeft de Bal'. Muppetstuff, Erwin Nijhoff, de begeleidingsband van Uutsprèken en de rappers Rico en Typhoon zorgen voor een gevarieerde voorstelling met Nederlandstalige hip-hop, folk, pop, streektaal en rock-`n-roll. Daarna wordt de avond voortgezet in alle foyers van De Spiegel met muziek, een hapje en een drankje. Om 23.00 uur is de bijeenkomst afgelopen.

Reserveren

Voor de nieuwjaarsbijeenkomst heeft u een (gratis) plaatsbewijs nodig, te reserveren vanaf donderdag 26 november om 09.00 uur. Per persoon kunt u één of twee kaarten reserveren. Wilt u gebruik maken van een rolstoelplaats, neem dan telefonisch contact op met het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters.

Reserveren kan:

* Via www.odeondespiegel.nl.

* Via de knop `nieuwjaarsbijeenkomst 2010' op deze website.
* Bij het Bespreekbureau in Theater De Spiegel, Spinhuisplein 14. Telefonisch bereikbaar op (038-4 288 288) en geopend op werkdagen van 13.30 tot 17.30 uur (op donderdag tot 20.30 uur) en een uur voor aanvang van een voorstelling. In het weekend een uur voor aanvang van een voorstelling.

Let op: kaarten kunnen uiterlijk 15 december afgehaald worden bij het Bespreekbureau. Gereserveerde kaarten worden niet via de post verstuurd.

We zien u graag op maandag 4 januari 2010!

Namens de raad en het college van Zwolle,
Henk Jan Meijer, burgemeester

Bron: Afdeling communicatie
Datum van 25-11-2009 tot 24-12-2009