Singer/Songwriter Corjan krijgt rol in Britse Film


LONDEN, 20100104 -- De Brabantse singer/songwriter Corjan speelt in de nieuwe Britse Psychologische Thriller "The Stone". De nieuwe speelfilm "The Stone" is een produktie van bestseller auteur en bekroond filmmaker Philip Gardiner, die de film regisseert en het script schreef met John Symes. De film wordt in 2010 wereldwijd vertoond op de grote festivals en gaat daarna in Major Release distributie via Warner Brothers.

Corjan speelt in de film zichzelf en brengt live zijn single "Haunting me down" die hij speciaal voor de gelegenheid schreef. Het optreden wordt in de komende maanden gefilmd in een Engels theater waar een gedeelte van het script zich afspeelt.

Regisseur Philip Gardiner en Corjan (achternaam "de Raaf") raakten in contact in het kader van Corjan's Mystery Pop project, een nieuw uit te brengen muziekalbum met liedjes die zijn geïnspireerd op internationale bestseller boeken uit het Mystery-genre. Eén van de liedjes is "The Bond Code", geïnspireerd op Gardiner's gelijknamige boek. Corjan trad afgelopen jaar al een keer op in Gardiner's talkshow op SKY Televisie in Engeland.

De film "The Stone" zal van special FX worden voorzien door het team dat eerder "Shaun of the Dead" tot een hit maakte en heeft een cast met sterren als Tony Scannell (uit de populaire Britse politieserie "The Bill"), Bunny Reed ("Hammer") en een aantal nog te publiceren acteurs, onder andere uit de cast van Harry Potter.

In de film treedt Corjan op naast de Engelse Rockband "No Redemption" van Gemma Simpson en James Earnshaw die ook de musical direction doet voor de film.


Zie de officiële website van de film: http://thestonemovie.webs.com of van de artiest corjan.net