Studente schrijft zelfhulpboek voor meiden en vrouwen met anorexia


GRONINGEN, 20100104 -- Elske G. schrijft een zelfhulpboek, met hierin stukken uit haar dagboek, tips, motivaties en opdrachten voor meiden en vrouwen met anorexia. Het boek heet: "Overwin je anorexia" en is beschreven vanuit haar eigen ervaringen. Zelf heeft ze de eetstoornis, anorexia, overwonnen.

Elske G. heeft verschillende therapieën gevolgd; ambulante, deeltijd en klinische therapie. Na een aantal jaren vechten tegen de eetstoornis, heeft ze deze achter zich kunnen laten. Om met haar eigen ervaring anderen te helpen, heeft ze een boek geschreven.
Tijdens haar strijd tegen de anorexia hield ze een weblog bij, waarop ze veel reacties kreeg. Door haar weblog is het idee van een boek ontstaan. Ze wilde graag een boek publiceren waaruit blijkt dat het mogelijk is om een eetstoornis te overwinnen. Naast de stukjes uit haar dagboek en weblog, beschrijft ze veel tips, motivaties, opdrachten en gedichten. Allemaal met één doel: anderen te motiveren en te helpen om hun eetstoornis te overwinnen!

Over de auteur
Elske G. is een 21-jarige studente en studeert in Groningen.

www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/overwin-je-anorexia/1001004007590476/index.html





Ingezonden persbericht