Gemeente Grootegast


Gemeenteberichten in de Streekkrant

De Gemeenteberichten van de gemeente Grootegast waren sinds jaar en dag in het huis aan huisblad Het Westerkwartier te vinden. Tijden veranderen en nieuwe inzichten dienen zich soms aan. Voor de gemeente Grootegast het moment om zich af te vragen of publicatie in Het Westerkwartier nog wel voortgezet moest worden.

Â

Om een aantal redenen is besloten onderhandelingen aan te gaan met een paar huis aan huisbladen om te kijken, of publicatie van de Gemeenteberichten in een andere krant misschien de voorkeur zou verdienen. Nadat de offertes waren ingediend en nog gesprekken met verschillende vertegenwoordigers van de kranten zijn gevoerd is besloten de Gemeenteberichten vanaf dit jaar voor een periode van in ieder geval twee jaar in de Streekkrant te plaatsen. Het gemeentebestuur denkt hiermee een goede en een voordelige keus te hebben gedaan. Natuurlijk kunt u de Gemeenteberichten ook altijd lezen op de site van de gemeente www.grootegast.nl.

Â

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de Gemeenteberichten dan kunt u altijd even bellen naar de voorlichters van de gemeente Melissa Kramer tel. 695718 of Dirk Jan Westerhof tel. 695722. Wij hopen dat u de Gemeenteberichten trouw blijft lezen want de rubriek maken wij voor u en zo blijft u goed op de hoogte met het nieuws uit uw gemeente.