Landstede

Weerbaarheidstraining Ik ben ik voor groep 5 en 6 bijna vol!

Landstede Welzijn Olst-Wijhe biedt vanaf dinsdag 5 januari opnieuw een weerbaarheidstraining voor de kinderen uit groep 5 en 6 van het basisonderwijs aan. Beide groepen zitten al bijna vol!

De weerbaarheidtraining wordt georganiseerd door Landstede Welzijn Olst-Wijhe in samenwerking met Energy-Motion uit Deventer.

Doel en werkwijze van de training:
Doel van de training is het versterken van sociale emotionele vaardigheden bij kinderen uit groep 5 en 6 van het basisonderwijs. Door middel van sport- en spelsituaties, rollenspellen, drama oefeningen, psycho fysieke oefeningen en (huiswerk)opdrachten leren kinderen hun eigen competenties kennen en versterken. Ook leren ze verschillende handelingsmogelijkheden kennen in conflictsituaties.

De training is op dinsdag van 16.15 - 17.15 uur voor kinderen uit groep 5 en van 17.45 - 18.45 uur voor de kinderen uit groep 6. De cursus bestaat uit 8 lessen, 1 ouderavond en 1 oudereindgesprek. De cursus wordt gegeven in het speellokaal van Willibrordschool, Phoenixhof 1 in Olst. De eigen bijdrage voor de cursus is 75,- .

Voor meer informatie of opgave kunt u bellen naar telnr: 0570-562529 of mailen naar welzijnolstwijhe@landstede.nl.