Gemeente Gilze en Rijen

Spreekt u ook tijdens de nieuwjaarsontmoeting 2010?

Geslaagd begin 2009 krijgt vervolg

Burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen bieden alle inwoners een nieuwjaarsontmoeting aan: een echt Gilze en Rijens samenzijn, met oliebollen, hapjes en muziek. Plaats van handeling is Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen. Iedereen is daar op dinsdag 5 januari 2010 vanaf 20.00 uur van harte welkom.

Aan het begin van 2009 introduceerde de gemeente de nieuwjaarsontmoeting. Alle dorpskernen maakten kennis met dit nieuwe fenomeen. Het werden vier geslaagde bijeenkomsten met optredens van plaatselijke verenigingen, korte toespraken vanaf de speakerscorner en vooral veel mensen die met elkaar het begin van het nieuwe jaar vierden.

Dit keer in Rijen
Nu Hulten, Molenschot, Rijen en Gilze in 2009 hebben kennisgemaakt met de nieuwjaarsontmoeting, is er vanaf 2010 jaarlijks in een andere dorpskern een nieuwjaarsontmoeting. In 2010 is dat dus in Rijen.

De muzikale omlijsting is in handen van twee plaatselijke verenigingen. Dat zijn Het Gils Meezingkoor en Popkoor Divers. Burgemeester en wethouders zorgen voor hapjes en een drankje.

Speakerscorner
Daarnaast hebt u de gelegenheid om vanaf een speakerscorner iets te zeggen tegen de aanwezigen. Wilt u kort iets leuks delen met de aanwezigen, een belangrijk onderwerp aan de kaak stellen of iemand een compliment geven? U bent van harte welkom om daarvoor het podium te betreden.

Hebt u interesse? U kunt zich vanaf nu aanmelden bij Jeroen Leemans via jah.leemans@gilzerijen.nl of 0161-290 117.

Datum bericht: 9 december 2009