FloraHolland


Trend-event Groene Kriebels met inspirerende voorjaarstrends

VENLO (15 december 2009) - Op dinsdag 5 januari a.s. organiseren FloraHolland Venlo en Cash & Carry FloraZON een bijzonder trend-event voor bloemisten, tuincentra en kwekers in Venlo. Trend-event `Groene Kriebels' is dé kans om de nieuwste voorjaarstrends van 2010 te ontdekken.

Voorafgaand aan de `Groene Kriebels avondshow' vindt 's middags bij FloraHolland Venlo speciaal voor kwekers een `Groene Kriebels workshop' plaats. Hoe kun je als kweker met kleur, verpakking en andere toegevoegde waarden inspelen op de trends van 2010? Trendwatchers Giel Tuns en Sandra Baan denken in de `Groene Kriebels workshop' inventief mee. Kwekers kunnen eigen product in de workshop inbrengen.

In de `Groene Kriebels avondshow' op Cash & Carry FloraZON sluiten ook bloemisten en tuincentra aan. Toparrangeur Geert Maas inspireert de bezoekers in deze show. Op enthousiaste wijze `mixt & matcht' hij bloemen en planten met de voorjaarstrends voor interieur en decoratie. Geert Maas neemt de bezoekers ook mee op zijn zoektocht naar noviteiten en innovatieve ideeën. Daarnaast laat hij de bloemisten zien hoe de voorjaarstrends het beste toegepast kunnen worden in de eigen winkel. Hij geeft volop praktische tips. Presenteren, etaleren, verpakken, alles komt aan bod in deze inspirerende show.

Vakgenoten kunnen zich aanmelden voor `Groene Kriebels' via groenekriebels@florazon.nl.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Fré Jacobs van FloraHolland Venlo, T +31 (0)77 323 99 73 of met Harm van Raaij (Cash & Carry FloraZON), T +31 (0)77 323 58 69.