Gemeente Halderberge


Informatieavonden subsidieregelingen zonnepanelen

Op 5, 6 en 7 januari 2010 zijn (in respectievelijk Eindhoven, Zwolle en Utrecht) informatieavonden gepland voor zonnepanelen met een vermogen tot 15 kWp.
U kunt hier terecht voor een presentatie over de SDE 2010, toegespitst op de subsidie voor zonnepanelen.
Daarnaast is er een informatiemarkt. Tijdens deze informatiemarkt kunt u deelnemen aan tafelgesprekken met één van de adviseurs van de SDE (Stimulering Duurzame Energie).
Deze avonden worden samen met een aantal andere subsidieregelingen georganiseerd. Op de informatiemarkt en bij de tafelgesprekken kunt u daarom ook terecht voor informatie over duurzame warmte (zonneboilers en warmtepompen en micro WKK), maatwerkadvies en isolatieglas. De informatieavonden zijn bedoeld voor particulieren en bedrijven/intermediairs die van plan zijn subsidie aan te vragen in de categorie zon-PV klein (1-15 kWp).
LET OP: Voor aanvragers in de categorie zon-PV groot (15 tot 100 kWp) wordt rond maart- april 2010 een aparte bijeenkomst georganiseerd. Dit vanwege de latere openstelling van de categorie zon-PV groot. Deze laatste bijeenkomst is met name interessant voor bedrijven.

Aanmelden

Binnenkort vindt u op de website van de SDE alle gegevens over deze informatieavonden en de mogelijkheid om uzelf aan te melden. Ook vindt u hier meer informatie over de locaties en achtergrondinformatie over de verschillende regelingen die ook op de informatiemarkt aanwezig zijn.
Uit ervaring is gebleken dat de belangstelling voor deze avonden groot is. Wees er dus op tijd bij en houdt de website geregeld in de gaten.