Gemeente Grootegast


Nieuwjaarsreceptie gemeente Grootegast 2010

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente voor de bevolking vindt plaats op dinsdag 5 januari 2010 om 20.00 uur in de herberg "in de groote gast", Hoofdstraat 59 te Grootegast. Voorafgaand aan de receptie kunt u vanaf 19.30 uur de leden van het college en de directie de hand schudden.

Nieuwjaarstoespraak
Door de burgemeester de heer K.B. Dijkstra zal een nieuwjaarstoespraak worden gehouden waarbij naast een terugblik ook een kijkje in de toekomst zal worden geboden. Ook zal de burgemeester de volgende twee onderscheidingen uitreiken:

Bekendmaking vrijwilliger van het jaar 2009
Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt ook de vrijwilliger van het jaar 2009 bekendgemaakt. De gemeente hecht veel waarde aan het vrijwilligerswerk en daarom is de bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar ook een belangrijk onderdeel van de nieuwjaarsreceptie.

Uitreiking Abel Tasman Erepenning
Ook de gemeentelijke onderscheiding "de Abel Tasman Erepenning" zal worden uitgereikt aan iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de samenleving van de gemeente Grootegast op een wijze, die uitgaat boven hetgeen van hem of haar had mogen worden verwacht.

Muzikaal
Muzikaal zal de nieuwjaarsreceptie worden opgevrolijkt door het duo Piet Buist en Geert Zijlstra Iedereen wordt bij dezen van harte uitgenodigd om met het gemeentebestuur het glas op de toekomst te heffen.