Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 10.00 uur

Utrecht, 05-01-2010

Onwel achter het stuur

SOEST- Op maandagochtend raakte een automobilist onwel achter het stuur. Omstreeks 11.15 uur reed een 79-jarige man uit Soest over de Nieuweweg. Vermoedelijk werd de man onwel en kwam naast de weg tegen een boom tot stilstand. De politie en ambulance werden direct gewaarschuwd. De man werd gereanimeerd en vervoerd naar het ziekenhuis.

Vechtende winkeldief

SOEST- Op maandagmiddag werd een agressieve winkeldief aangehouden. Omstreeks 17.00 uur werd gezien dat een 15-jarige jongen uit Soest een blikje frisdrank wegnam uit een winkel aan de Smitsweg. Dit werd gezien door een medewerker en de jongen werd tegengehouden. De jongen ging vervolgens wild om zich heenslaan. Hij kon uiteindelijk worden aangehouden door de gewaarschuwde agenten. Hij is ingesloten voor verhoor.

Dief aangehouden

SOESTERBERG - De politie heeft zaterdag 2 januari een 44-jarige inwoner van Veghel aangehouden omdat hij gepoogd had een diefstal te plegen uit een kledingkast.

De verdachte had tijdens zijn verblijf in een recreatiegelegenheid aan de Amersfoortsestraat kans gezien om een kastsleuteltje uit de kleding van een andere gast te ontvreemden. Hierna was hij naar de kledingkast gelopen en had hij deze geopend. Terwijl hij voor de kledingkast stond, met inmiddels de portemonnee van de aangever in zijn handen, werd hij betrapt.

De verdachte werd overgedragen aan de politie die hem overbracht naar het politiebureau. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.