Gemeente Son en Breugel


Son en Breugel

Winnaars fotowedstrijd gemeente Son en Breugel

De gemeentelijke website, de gemeentegids en andere publicaties wil de gemeente niet al-leen vóór inwoners maken, maar ook mét inwoners. Daarom heeft zij vorig jaar een foto-wedstrijd georganiseerd.

Vele enthousiaste Son en Breugelse fotografen hebben in totaal 79 foto's ingezonden. Deze foto's mogen, dankzij toestemming van de fotografen, in de toekomst door de gemeente gebruikt worden voor de gemeentegids, de website en voor andere publicatiedoeleinden.

Alle ingezonden foto's zijn kritisch bekeken en beoordeeld door bezoekers van de Nieuwko-mersavond, een interne jury en twee professionele fotografen uit het dorp, Anita Vogels en Wil Fijen. Uiteindelijk zijn er twee winnende foto's geselecteerd.

Mart Hubers won met een prachtige winterse foto de publieksprijs en Saskia Jansen won met haar foto van aanstormende Son en Breugelse paarden, de juryprijs. Tevens zijn er 13 foto's geselecteerd die, gezien het aantal stemmen, een eervolle vermelding verdienen. Dit zijn foto's van de volgende fotografen:

o Peter Meijer
o Dhr. Hanraets
o Marianne Stam
o Saskia Jansen
o Fenna Verheijden - Daams
o Rob Cornelisse
o Mevr. J.E. Huijbers
o Henk Smits
o Jasper van Zuuren
o Patrick van de Gevel

Proclaimer

Snel naar


* Adresgegevens

* Openingstijden

* Veranderingen in de zorg


*