BDO Accountants & Adviseurs Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat

Juridisch vakmanschap, een pragmatische aanpak en een persoonlijke klik vormen de basis van het werk van Dijkstra Voermans. Ruim 50 advocaten en (kandidaat-)notarissen staan klaar om vragen te beantwoorden, zorgen weg te nemen en juridische obstakels vroegtijdig te signaleren en uit de weg te ruimen. Wij kijken naar de bedrijfsvoering van onze klanten en zorgen ervoor dat ondernemers datgene kunnen doen waar zij goed in zijn, namelijk ondernemen.

De strategische alliantie die wij vormen met BDO stelt ons in staat een multidisciplinaire aanpak te realiseren. Wij kennen de BDO klant en hun wensen en communiceren langs korte lijnen wat resulteert in tijdwinst en kostenbesparingen. Samen hebben wij de brede expertise, know-how en branche-ervaring van een groot kantoor maar zijn wij klein genoeg om snel en wendbaar te handelen. Adviseren, procederen en kennisdelen zijn daarbij de elementaire onderdelen van ons werk.

Vanuit onze kantoren in Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam zijn wij altijd in de buurt van onze klanten. Wij gaan naar onze klanten toe en denken mee over kansen en mogelijkheden. Wij organiseren evenementen en verzorgen publicaties, die aansluiten bij de behoefte van onze relaties. Zo geven wij invulling aan de persoonlijke klik.

De juridische en notariële dienstverlening van Dijkstra Voermans omvat de volgende rechtsgebieden:
* Onderneming & Handel
* Fusies & Overnames

* Arbeidsrecht & Medezeggenschap
* Faillissementen & Insolventie
* Gereguleerde Markten & Overheid
* Geschillen & Procedures
* Personen- & Familierecht
* IE, IT & Mededinging
* Vastgoed

Wij werken voor ondernemers en organisaties in diverse sectoren en verdiepen onze branchekennis voortdurend. Wij zijn onder meer actief binnen:

* Food

* Zorg & Farmacie

* Vastgoed

* Automotive

* Retail & Franchise

* Transport & Logistiek
* Leisure & Horeca