FloraHolland


Inkopers en aanvoerders trappen jaar af op FloraHolland Winter Fair

FLORAHOLLAND, 5 januari 2010 (persbericht) - Woensdag 13 en donderdag 14 januari organiseert FloraHolland de FloraHolland Winter Fair in Aalsmeer. De Winter Fair laat in een veelomvattende presentatie het plantenaanbod voor het komende seizoen zien. Daarnaast kunnen bezoekers ook deelnemen aan een tweetal seminars. Handelaren en aanvoerders zorgen daarmee samen voor de aftrap van het nieuwe jaar.

Meer dan 250 aanvoerders laten op de FloraHolland Winter Fair in Aalsmeer een breed assortiment kamer- en tuinplanten zien in stands en op productpleinen. Het actuele aanbod in boomkwekerijproducten en groene planten wordt overzichtelijk gepresenteerd in `Kijk & Vergelijk'- presentaties op de productpleinen. Ook kunnen inkopers op de FloraHolland Winter Fair terecht voor de seizoensaanbiedingen van Persoonlijke Verkopers van FloraHolland Connect. Alle planten zijn direct te bestellen, nu en op termijn. Tevens is er op deze handelsbeurs aandacht voor digitaal zakendoen. Bezoekers krijgen in de stand van PlantConnect.nl (standnummer A.25) meer informatie over het digitale handelssysteem voor planten.

Onderscheid maken belangrijk
In een markt waarop veel planten in de ogen van de consument op elkaar lijken, is het maken van onderscheid van groot belang. Maar hoe moet dat? Om te beginnen kunnen bezoekers en deelnemers aan de beurs de inloopseminars op donderdag 14 januari volgen. Zo komen ze onder andere meer te weten over de verschillende afzetlanden en het toevoegen van meerwaarde aan producten. Om 11.00 uur worden de mogelijkheden van de productgroep `groene kamerplanten' specifiek toegelicht en om 12.00 uur is het de beurt aan de boomkwekerijproducten. Wie gegarandeerd wil deelnemen aan de seminars, doet er verstandig aan zich vooraf aan te melden. Dat kan via events@floraholland.nl.

De FloraHolland Winter Fair wordt gehouden op de 10.80 vloer van de marktplaats FloraHolland Aalsmeer. De borden `Handelsbeurs' op het veilingterrein wijzen bezoekers de weg. De beurs is open van 08.30 tot 16.00 uur (woensdag) en van 08.30 tot 14.00 uur (donderdag).