Travel Unie International Nederland N.V.

EXTRA SERVICES ARKEFLY NU BOEKBAAR VOOR ALLE PASSAGIERS

Rijswijk, 4 januari 2009 â Alle extra services van ArkeFly zijn nu boekbaar voor alle passagiers. De extra services kunnen dus nu ook geboekt worden door lijndienstpassagiers van de airline. Voorheen waren deze services voorbehouden aan passagiers die met ArkeFly reizen als onderdeel van een pakketreis. Elke passagier kan nu online een stoel reserveren, inchecken, een DuoSeat of een maaltijd reserveren en gebruik maken van de Lounge op Schiphol.

De extra services van ArkeFly zijn boekbaar op www.vliegmetdesmile.nl en zijn tussen drie weken en drie dagen voor vertrek te reserveren. Star Class passagiers kunnen gratis een stoel reserveren en online inchecken.

Stoelreserveringen
Vanaf ⬠5 per enkele reis reserveert de passagier online een plek aan het raam, juist aan het gangpad of met nét iets meer beenruimte. Ook kunnen er meerdere stoelen naast elkaar gereserveerd worden zodat het hele reisgezelschap bij elkaar zit.

Online inchecken
Vanaf drie weken voor vertrek kan de passagier online inchecken. Deze service wordt in eerste instantie aangeboden op alle vluchten vertrekkend vanaf Schiphol, met uitzondering van de vluchten naar Cuba (Holguin en Varadero), Mexico (Cancun) en Jamaica (Montego Bay). In een later stadium zal deze service uitgebreid worden naar vluchten aankomend op Schiphol. De passagier maakt kosteloos gebruik van deze service als hij een (betaalde) stoelreservering heeft gemaakt. Zonder deze stoelreservering wordt de online check-in service niet aangeboden.

Meer ruimte met DuoSeat
Met deze service is het mogelijk om in combinatie met een stoelreservering vanaf ⬠25 een of meerdere extra stoelen naast de eigen stoel te reserveren, mits beschikbaar. ArkeFly biedt hiermee de passagier meer comfort en ruimte tegen een aantrekkelijk tarief. De passagier ontvangt 48 en 24 uur voor vertrek een e-mail of zijn verzoek voor een extra stoel is gehonoreerd. Als er geen DuoSeat beschikbaar is, ontvangt de passagier automatisch zijn geld terug. Deze service wordt aangeboden op vluchten met vertrek vanaf Schiphol en met vertrek vanuit Kathmandu (Nepal).

Vooraf maaltijd bestellen
Op de vliegtrajecten tussen Nederland en de Canarische Eilanden, Egypte en Jordanië kan de passagier een warme maaltijd vooraf bestellen die tijdens de vlucht geserveerd wordt. Aan boord heeft de passagier keuze uit de snacks van het ArkeFly Café assortiment.

Ontspannen in de Lounge
De Lounge op Schiphol is voor elke passagier van ArkeFly beschikbaar. Economy en Comfort Class passagiers boeken de Lounge op Schiphol al voor ⬠22 per persoon. Er mag maximaal 3 uur gebruik worden gemaakt van de voorzieningen: snacks en (alcoholische) drankjes, relaxruimte, tv en internet. De Lounge bevindt zich in terminal 3. Deze service is inbegrepen voor klanten van de Star Class van ArkeFly.