Gemeente Best

Uitreiking gemeentelijke Wisseltrofee

05-01-2010

Op 4 januari 2010 vond in het gemeentehuis van Best de nieuwjaarsreceptie plaats van het gemeentebestuur. Burgemeester Kortmann reikte tijdens deze bijeenkomst de Gemeentelijke Wisseltrofee uit. De trofee gaat dit jaar naar de stichting Vrijwillige Thuiszorg Best - Oirschot - Son.

De stichting Vrijwillige Thuiszorg Best - Oirschot - Son stelt zich ten doel het inzetten van vrijwilligers in de thuissituatie en verzorgingssituatie ter ondersteuning van de mantelzorg aan terminale patiënten, mensen met een chronische ziekte, dementerenden en andere zorgbehoevenden. De stichting weet haar doelstelling te verwezenlijken met vrijwilligers, die zeer deskundig en bijzonder gemotiveerd deze intensieve thuiszorg uitoefenen.

Het is een bijzondere verdienste van de stichting Vrijwillige Thuiszorg Best - Oirschot - Son dat zij, ondanks de toenemende vraag om verzorgd te worden in de thuissituatie en het bijzondere karakter van de hulpverlening met de inzet van uitsluitend vrijwilligers, haar activiteiten optimaal weet te ontplooien.

Uitreiking gemeentelijke wisseltrofee
Foto: Michiel Wasmus

---