DBC Onderhoud

Enkele aanpassingen voor de GGZ
05-01-2010 13:47

Enkele aanpassingen voor de GGZ Vanaf heden is het mogelijk gegevens over Forensische zorg in een niet strafrechtelijk kader naar het DIS te sturen. Daarnaast is een niet helemaal goed werkende prestatiecodelijst aangepast.

Â

Aanpassing codelijst prestatiecode
In de codelijst âCL_Prestatiecode_GGZ_v200091001_correctie.xlsâ kwam een aantal rijen dubbel voor. De oorzaak was een technische onvolkomenheid in de automatische vertaling van het oorspronkelijke tekstbestand door Excel. Deze vertaling is nu aangepast en een juiste versie van dit bestand is op de website geplaatst.

Leveranciers die gebruik maken van het tekstbestand, hoeven geen aanpassing te doen omdat dit bestand reeds correct was. Maakte u gebruik van het Excel-document, dan dient u dit echter opnieuw te downloaden.

Ook het totaalbestand waarin de gecorrigeerde versie van de codelijst staat is aangepast. Ga naar deze pagina voor de desbetreffende codelijsten en het aangepaste totaalbestand.

Â

Forensische verblijfssoorten in niet strafrechtelijk kader: opsturen naar DIS mogelijk
Per 11 december 2009 was het mogelijk ook Forensische zorg in een niet strafrechtelijk kader te registreren. Vanaf heden is het bovendien mogelijk deze gegevens naar het DIS te sturen.