Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout NB

Oosterhout NB, 05-01-2010

Politie houdt man aan voor aanranding

WAALWIJK - De politie heeft gisteravond een 20-jarige inwoner uit Waalwijk aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 13-jarig meisje onzedelijk te hebben betast. De man is op het bureau, in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Het slachtoffer werd gisteravond rond 20.00 uur, tijdens haar
folderronde in de Humperdinckstraat lastig gevallen door de verdachte. Het lastig vallen bestond onder andere uit het vast pakken. Het lukte het slachtoffer zich te bevrijden waarop ze naar huis kon fietsen. Het meisje stelde haar ouders in kennis die de politie informeerde.

Politie pakt stagiaire op na verduistering in dienstbetrekking

WAALWIJK - De politie heeft gisteren een 17-jarige jongen uit Waalwijk aangehouden. De jongen die als stagiaire werkzaam was bij een
gamestore in winkelcentrum de Els wordt verdacht van het verduisteren van onder andere een spelcomputer en diverse spelen. De goederen vertegenwoordigen een waarde van 600 Euro vertegenwoordigd. De verdachte is in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Automobilist rijdt door na aanrijding

OOSTERHOUT - De politie heeft gistermiddag een 25-jarige automobilist uit Breda aangehouden na het verlaten plaats ongeval. Agenten stelden een onderzoek in na een ontvangen melding van een verkeersongeval op de Keiweg. Daar troffen ze een 73-jarige automobilist uit Oosterhout. De man vertelde dat hij als bestuurder van een personenauto reed vanuit de richting Slotlaan over de Keiweg. Op het moment dat hij links af sloeg, voelde hij dat zijn auto van achteren aangereden werd. Door de botsing draaide het voertuig van de Oosterhouter. De
veroorzaker reed na de klap weg. Het lukte de politie de identiteit van de bestuurder te achterhalen. De Bredanaar legde een bekennende verklaring af.

Automobilist rijdt met valse kentekenplaten

OOSTERHOUT - De politie heeft gisterochtend een 47-jarige
Oosterhoutse automobilist aangehouden. Surveillerende agenten zagen rond 09.00 uur de man als bestuurder van een auto rijden over de Souvereinstraat. De kentekenplaat van de auto viel de agenten op. Tijdens de controle die daarop volgde bleek dat de bestuurder de plaat zelf gemaakt had. De man deed afstand van de platen.

Automobiliste gewond bij verkeersongeval

OOSTERHOUT - Bij een verkeersongeval gistermiddag op de Veerseweg raakte een 30-jarige automobiliste uit Raamsdonksveer gewond. Ze is met een vermoedelijk handfractuur overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrouw reed rond 17.30 uur als bestuurster van een auto vanuit de richting Oosterhout over de Veerseweg. Uit tegenovergestelde richting naderde haar een personenauto die op dat moment enkele andere auto's passeerden. Tijdens het voorbijrijden raakte haar auto in een slip en kwam tot stilstand tegen een boom.

Man gewond bij bedrijfsongeval

WERKENDAM - bij een bedrijfsongeval in een bedrijf aan de
Leemansstraat raakte een 45-jarige man uit Woudrichem vanmorgen tijdens werkzaamheden gewond. Hij is per ambulance vervoerd naar het Amphiaziekenhuis Molengracht in Breda.

De hulpdiensten spoedden zich vanmorgen rond 10.45 uur na een
ontvangen melding van een bedrijfsongeval naar de Leemansstraat. Een traumaheli werd daarbij ingezet. In het bedrijf troffen ze de
45-jarige man aan. Hij had letsel aan borst, rug en arm. Tijdens werkzaamheden was de mouw van zijn werktenue in een bankwerkmachine gekomen waardoor het slachtoffer deels door de machine getrokken werd. Nadat het ambulancepersoneel en trauma-arts hem hadden gestabiliseerd werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Voor een collega van het slachtoffer werd slachtofferhulp in kennis gesteld.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 05-01-2010 14:38 | © Regio Midden en West Brabant |