Gemeente Midden Delftland


De blauwe container voor oud papier is een overweldigend succes!

Eind december zijn er 3100 containers afgeleverd bij de inwoners van Midden-Delfland die eerder een âjaâ hebben aangekruist op de antwoordkaart en deze tijdig hebben teruggestuurd naar de gemeente.

Â

De afgelopen weken hebben nog zoân 1000 inwoners te kennen gegeven dat zij ook in aanmerking willen komen voor een container. De gemeente heeft inmiddels een tweede bestelling geplaatst bij de producent. De aflevering bij de inwoners die de nabestelling hebben geplaatst, of die eind december 2009 abusievelijk geen container hebben gekregen, vindt eind januari / begin februari plaats.Â

Â

Aanstaande vrijdag vindt inzameling in Maasland en Schipluiden plaats. De organisatie van Maasland heeft u daar in de Schakel van vorige week uitvoerig over bericht. In Schipluiden zamelt ât Vooronder vrijdag 8 januari het oud papier in. Voor deze vereniging betekent het de eerste keer dat de blauwe bakken geleegd gaan worden. De organisatie deelde mee dat zij voor het eerst ook het buitengebied gaan inzamelen. Het gaat hierbij om de Zouteveenseweg, Gaagweg, Tramkade en Rijksstraatweg. Uiteraard gaat het hierbij om het Schipluidense deel van voornoemde wegen.

Â

Wij verzoeken u om het papier aan te bieden bij de verzamelplaatsen voor uw GFT en Rest container. Dit geldt voor zowel het op stapeltjes gebonden aanbieden als ook voor de blauwe papiercontainer.

Â

Vrijdagavond 8 januari 2010 kunt u het papier aanbieden vanaf 18.00 uur.