Ingezonden persbericht


Persbericht

DCIF investeert in echtscheidingssite
EindeRelatie.NL breekt duurbetaalde echtscheidingsland open!

Leidschendam, 5 januari 2010 - Zoveel mogelijk rondom de echtscheiding zelf regelen en daarmee veel geld besparen, dat kan online bij EindeRelatie.NL. Het Dutch Creative Industry Fund (DCIF) ziet toekomst in deze moderne manier van scheiden en investeert in deze echtscheidingswebsite. EindeRelatie.NL zal de investering gebruiken om de website verder te ontwikkelen en voor de online en offline promotie van de site.

Eigentijdse wijze
Gert Jan Bennen, fondsmanager van het DCIF: "Een scheiding wordt over het algemeen door veel mensen als langdradig en vooral duur ervaren. EindeRelatie.NL is feitelijk een heel nieuwe benadering van scheiden. Deze website biedt een manier waardoor het sneller, goedkoper en vooral persoonlijker kan, doordat mensen het merendeel zelf kunnen regelen."

Op EindeRelatie.NL kunnen mensen zelf een ouderschapsplan en een echtscheidingsconvenant opstellen en een alimentatieberekening maken. Voor de officiële bekrachtiging van deze documenten en het laten uitspreken van de scheiding heeft EindeRelatie.NL een huisadvocaat. Verder staat er op de site veel informatie over uit elkaar gaan en kan desgewenst per internet, telefoon of e-mail ondersteuning worden geboden.

Flitsscheidingen vroeger niet voor niets populair
Oprichters Scott Martens en Robbert Brantz zijn blij met de investering van DCIF. Het is de bevestiging dat mensen behoefte hebben aan een alternatief naast het traditionele offline aanbod op echtscheidingsgebied. Scott Martens: "Het succes van de flitsscheiding was er niet voor niets. Er is veel vraag om een relatie snel en zo betaalbaar mogelijk te beëindigen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de procedure en de documenten. Nu een flitsscheiding niet meer mogelijk is, bieden wij een alternatief. Een scheiding regelen bij EindeRelatie.NL is aanzienlijk goedkoper dan alles te laten doen door een advocaat of mediator."

Over EindeRelatie.NL
EindeRelatie.NL is een onderdeel van EindeRelatie B.V, een onafhankelijk adviesbureau te Leidschendam gericht op echtscheidingen en is in 2007 opgericht door Robbert Brantz en Scott Martens. Consumenten wordt de mogelijkheid geboden om tegen zeer lage kosten zèlf online documenten aan te maken die nodig zijn voor hun echtscheiding. Ook geeft EindeRelatie.NL opleiding en advies aan financieel dienstverleners en mediators.

Over DCIF
Ilse Media zette in oktober 2005 het Dutch Creative Industry Fund (DCIF), Creating capital by innovating media op. Doel van het fonds is het investeren in en stimuleren van startende ondernemers en ondernemingen op het gebied van de digitale creatieve sector. DCIF investeert geld en marketingmiddelen in een onderneming waarvoor aandelen verkregen worden. Partners binnen DCIF zijn, naast Ilse Media, Uitgeversmaatschappij De Telegraaf B.V., IDG Nederland en Veronica Holding. Voorbeelden van ondernemingen waar DCIF eerder in investeerde zijn Viddix, Wakoopa, Creative Crowds, Bliin en GratisPrint.nl.