Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuw bij- en nascholingsaanbod NSPOH voor arbeidsdeskundigen

Amsterdam, 5 januari 2010 - De NSPOH biedt arbeidsdeskundigen vanaf 2010 een breed pakket van bij- en nascholingsmodulen aan. Deels worden deze modulen speciaal voor arbeidsdeskundigen aangeboden, deels ligt de nadruk op een multidisciplinaire aanpak. Geïnteresseerden vinden meer informatie op www.nspoh.nl/ad of nemen contact op met de NSPOH, telefoon 020-4097000.

Aansluiting bij benodigde competenties

De scholing sluit direct aan bij de belangrijkste ontwikkelingen in het werkveld en de door de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen beschreven competenties.

Nieuwe modulen die speciaal voor de arbeidsdeskundigen worden aangeboden zijn "Kennismaken met evidence based practice", "De arbeidsdeskundige als beleidsadviseur", "Fysieke belasting en advisering (zitten, tillen en staan)"en "Coaching". Bij deze modulen staat de praktische toepassing van kennis en vaardigheden in uw eigen werk centraal. De NSPOH vraagt voor deze modulen accreditatie aan bij Hobéon SKO, zodat het gevolgde onderwijs gebruikt kan worden voor hercertificering.

Voor een compleet overzicht van alle bij- en nascholing voor arbeidsdeskundigen wordt verwezen naar de specifieke pagina voor arbeidsdeskundigen op de website van de NSPOH www.nspoh.nl/ad.

Einde persbericht