Ingezonden persbericht



---


PERSINFORMATIE

Hotels.com start samenwerking met TradeTracker

Amsterdam, 5 januari ­ 's Werelds toonaangevende hotel boekingssite Hotels.com is in Nederland en België een samenwerking aangegaan met TradeTracker. Het Nederlandse TradeTracker gaat het affiliate programma van Hotels.com in beide landen ten uitvoer brengen. Het programma van TradeTracker loopt naast het affiliate programma dat Trade Doubler al uitvoert binnen Europa voor Hotels.com.

"Affiliate marketing is een belangrijk en groeiend kanaal voor Hotels.com. Wij zijn verheugd met onze samenwerking met TradeTracker, zij hebben een uitstekende reputatie binnen de Nederlandse en Belgische reisbranche," aldus Bastiaan Ellen, Marketing Manager van Hotels.com in beide landen.

Paul van Doorn, CEO van TradeTracker, zegt: "Wij zijn erg blij met deze mogelijkheid om samen te werken met de grootste online reisorganisatie ter wereld. Hotels.com is een belangrijke klant in de affiliate marketing branche en we kijken uit naar een lange en succesvolle samenwerking."

Hotels.com exploiteert momenteel wereldwijd 52 websites, waaronder 31 sites in 24 verschillende talen binnen EMEA. Hotels.com is een onderdeel van Expedia Inc.

TradeTracker is een pan-Europees affiliate netwerk met een hoofdkantoor in Nederland en verschillende kantoren in de belangrijkste Europese gebieden.

Einde persinformatie. Dinsdag 5 januari 2010.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht