Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Websitebouwer Remotion sluit partnership met softwareleverancier Pectora

Zoetermeer 4 januari 2010 - Internetbureau Remotion is een partnerovereenkomst aangegaan met softwareleverancier Pectora. Pectora is technologiepartner van CMS-leverancier Sitecore en levert modules om het Sitecore CMS geschikt te maken voor het publiceren op het web en in print. Als gecertificeerd partner kan Remotion nu ook de krachtige multichannel marketinggereedschappen verkopen van Sitecore en Pectora. Dankzij de samenwerking en het gebruik van door Pectora ontwikkelde modules en plug-in's is Remotion in staat zijn relaties breed te ondersteunen met krachtige technologie op het gebied van marketing & communicatie.

"Wij hebben voor Pectora als partner gekozen, omdat de softwarecomponenten van Pectora een sterke aanvulling zijn voor onze bestaande en nieuwe relaties die Sitecore als CMS gebruiken", aldus Victor Pardaans, algemeen directeur van Remotion. Vanuit één contentbron zorgt Pectora dat Sitecore-gebruikers al hun content op het web, via print en via andersoortige media kunnen publiceren.

Remotion had al in 2009 voor Sitecore gekozen vanwege de sterke reputatie van het CMS-platform. Sitecore is gebaseerd op .NET-technologie en wordt door Microsoft aanbevolen als een van de meest geavanceerde contentmanagementsystemen die op dit moment op de markt verkrijgbaar is. Remotion levert een volledig portfolio services voor online publicatieprojecten. Gebaseerd op softwaremodules van Sitecore en Pectora, kan Remotion crossmedia-platformen implementeren voor web & print publishing.

"Wij zijn verheugd om Remotion als businesspartner te kunnen verwelkomen", zegt Mark van der Wal, sales director bij Pectora. "Hun expertise en ervaring zijn een welkome aanvulling op wat wij klanten kunnen bieden."

Pectora biedt organisaties de mogelijkheid hun publicatieprocessen te vereenvoudigen en te automatiseren. In combinatie met het Sitecore CMS kunnen organisaties hun content strikt gescheiden houden van de lay-outs voor print, web en andere media bij het onderhouden en wijzigen. Dit bespaart hen tijd bij onderhoud, voorkomt fouten en biedt organisaties de mogelijkheid om content in publicaties op het web en ook in print flexibel af te stemmen op de individuele wensen van de ontvanger. Pectora maakt Sitecore als CMS-platform geschikt voor database-publishing, dynamisch (1-op-1) publiceren, printing-on-demand en web-to-print.

Fotobijschrift: Mark van der Wal (l) en Victor Pardaans ® ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

# # #

Over Remotion

Remotion, opgericht in 2000, ontwikkelt toepassingen voor bedrijven en instellingen die meer uit hun website en intranet willen halen. Vele jaren ervaring in e-business en internetoplossingen heeft Remotion geleerd dat een geïntegreerde aanpak het beste werkt. Remotion werkt onder andere voor: Stichting Kinderpostzegels, Dagblad Trouw, The Phone House, Logica CMG, Omniversum, Loodswezen Rotterdam, Carrier Airconditioning en vele andere organisaties.

Voor meer informatie: Victor Pardaans, 079-3633500, www. remotion.nl

Over Pectora

Pectora heeft als missie om marketingcommunicatie eenvoudig en effectief te maken. Hoewel de onderliggende technologie niet eenvoudig is, is Pectora ervan overtuigd dat het gebruiksvriendelijke software levert die de zakelijke doelen ondersteunt. Wij zijn er ook van overtuigd dat om goed te zijn in wat je doet, je samenwerking moet nastreven met geavanceerde technologieleveranciers als Adobe, Sitecore en Microsoft.