AllSolutions stelt Ruud Ramakers aan als commercieel directeur


WOERDEN, 20100105 -- AllSolutions, ontwikkelaar en leverancier van de geïntegreerde online bedrijfssoftware WebSolutions QX, heeft Ruud Ramakers (47) onlangs benoemd tot commercieel directeur. Als commercieel directeur is hij verantwoordelijk voor de verdere positionering van AllSolutions, de uitbouw van het klantenportfolio en het vermarkten van het SaaS-portfolio. Ruud Ramakers heeft tijdens de recente verzelfstandiging van AllSolutions tevens een belang genomen in de onderneming.

Ruud heeft al meer dan twintig jaar ervaring binnen de ICT-sector, waarin hij diverse commerciële functies heeft bekleed. De laatste tien jaar is hij intensief betrokken geweest bij de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen (ASP, SaaS, Cloud computing, mobile data) binnen de ICT-sector. Zo was hij voorzitter en medeoprichter van het Forum Innovatieve Media en bestuurslid en medeoprichter van het ASP Forum Nederland, momenteel onderdeel van het SaaS-Cloud Netwerk van ICT-Office waar hij nu lid is van de programmacommissie. De laatste jaren was hij actief op interim basis als sales director bij Priority Telecom en marketing manager bij Simac. Tevens was hij vanaf 2004 commercieel directeur van 12 Care, een SaaS-provider in de gezondheidszorg. Het laatste jaar was hij actief als SaaS-Cloud evangelist binnen Mitopics.

"AllSolutions is een innovatief bedrijf met zeer betrokken medewerkers en interessante diensten. We zijn een belangrijke speler in de groeimarkt van ERP Software as a Service leveranciers", aldus Ruud Ramakers. "Het is voor mij een grote uitdaging om in deze functie het SaaS-portfolio verder te positioneren en zo vorm te geven aan de verdere groei van AllSolutions."

-----------

Over AllSolutions
AllSolutions Business Applications heeft zich sinds de oprichting in 1987 ontwikkeld tot een professioneel softwarehuis. AllSolutions biedt volledig geïntegreerde online bedrijfssoftware, waarmee bedrijfsinformatie altijd en overal toegankelijk is. Door het webbased karakter en de modulaire opbouw is de bedrijfssoftware flexibel inzetbaar en eenvoudig in inrichting en gebruik. De oplossingen worden volgens het SaaS-principe geïmplementeerd. AllSolutions is verantwoordelijk voor de hosting, het onderhoud en het beheer. Volledig verzorgd tegen aantrekkelijke tarieven en met maximale zekerheid. AllSolutions is gespecialiseerd in het automatiseren van zakelijke dienstverleners, verenigings- en onderwijsorganisaties. De online bedrijfssoftware WebSolutions QX biedt functionaliteit voor onder meer CRM, financiële administratie, projectmanagement, ERP, HRM & urenregistratie, ledenadministratie, logistiek & verhuur, service & onderhoud. De communicatie met leveranciers en klanten is eenvoudig en vindt plaats via het internet. Voor meer informatie kunt u terecht op www.allsolutions.nl.





Ingezonden persbericht