Z Studio de beste Europese leverancier van 2007 en 2008


ROTTERDAM, 20100105 -- Het bedrijf Z Studio heeft haar titel van 2007 verdedigd en de prijs CELESTICA TCOOTM SUPPLIER AWARD over 2008 ontvangen. Deze prijs wordt elk jaar uitgeloofd door de Canadese maatschappij Celestica en aan haar leveranciers gegeven, die haar helpen bij de realisering van projecten en tegelijkertijd de totale kosten van cliënten te verlagen.

In het kader van de uitloving van deze prijs worden de volgende gebieden van leveranciersactiviteiten in ogenschouw genomen:

* kwaliteit
* prijs
* flexibiliteit
* leveringstermijnen
* technische voorzieningen

Z STUDIO is de enige firma in Europa, die in de wedstrijd een prijs ontving en die deze prijs tweemaal achter elkaar ontvangen heeft.



Over Z STUDIO:
Z STUDIO is een onderneming die 6-in-1 diensten levert ten behoeve van technische en marketing documentatie. De diensten omvatten onder andere technisch schrijven, vertalingen naar meer dan 50 talen, DTP, CTP en drukkerij diensten, product kompleteren en logistieke diensten. Met haar hoofdvestiging in Tsjechië, en twee nevenvestigingen in Nederland en Hongarije, bedient zij met haar 160 werknemers vele internationale firma's zoals Bang & Olufsen, Briggs & Stratton, Shimano, Sony, Panasonic, FujiFilm en velen anderen. Z STUDIO telt inmiddels 150 vaste werknemers en werkt samen met meer dan 700 externisten over de gehele wereld.

Over Celestica
Bezoek www.celestica.com voor meer informatie over het bedrijf. Om meer na telezen over de TCOO award, bezoek www.celestica.com/News/News.aspx?id=2480&terms=TCOO&searchtype=0&fragment=True

Z Studio B.V. Netherlands