Meer mogelijkheden voor betaald bloggen


NIJMEGEN, 20100105 -- Bloggers krijgen er een mogelijkheid bij om geld te verdienen met hun blog. Internetmarketingbureau Viral Vision gaat bloggers betalen voor het schrijven van redactionele postings voor adverteerders. Deze `pay-per-post' dienst komt naast het pay-per-view systeem dat eerder door Viral Vision gehanteerd werd voor verspreiding van viral commercials.

Blogs zijn een erg aantrekkelijk medium voor adverteerders die hun exacte doelgroep kunnen bereiken door zich te richten op een selectie van relevante themablogs. Naast het tonen van bijvoorbeeld viral commercials, wordt de adverteerder middels `pay-per-post' in staat gesteld om redactionele aandacht te krijgen in de vorm van advertorials die door bloggers zelf worden geschreven.

De vraag naar een pay-per-post systeem komt in de eerste plaats van de bloggers zelf. Met deze methode worden bloggers beter in staat gesteld om zelf hun vaste prijs te bepalen. Dat was in het pay-per-view systeem niet mogelijk. Ook het feit dat Viral Vision per campagne uitbetaalt spreekt veel bloggers aan.

Bloggers kunnen zich aanmelden voor deelname aan het pay-per-post programma via onderstaande link:
www.viralvision.nl/html/diensten_bloggers_webmasters.html





Ingezonden persbericht