Uitbreiding samenwerking Vodafone en Unamic/HCN


ALMERE, 20100105 -- De samenwerking tussen Vodafone en Unamic/HCN op het gebied van uitvoering van klantprocessen is per 1 december 2009 uitgebreid. De facilitair dienstverlener gaat nu ook activiteiten uitvoeren voor Vodafone in Maastricht. Hiertoe neemt Unamic/HCN circa 75 FTE van Vodafone over en vestigt Unamic/HCN zich met deze medewerkers in Maastricht.

Sinds 2007 voert Unamic/HCN vanuit haar contactcenter in Tilburg een deel van de inbound en outbound sales activiteiten uit voor Vodafone op het gebied van mobiele telefonie en internet. Typische activiteiten zijn de verkoop van nieuwe abonnementen, verlenging van bestaande abonnementen en retentiecampagnes, zowel richting consumenten als voor de zakelijke markt. In de afgelopen twee jaar heeft Unamic/HCN bewezen dit met goede resultaten uit te voeren en dit is voor Vodafone aanleiding voor uitbreiding van de samenwerking naar Maastricht.

De samenwerking biedt een verruiming van carrièremogelijkheden voor de medewerkers in Maastricht. Robèrt van Diem, Directeur Operations van Unamic/HCN: "Unamic/HCN heeft de mogelijkheid om vanuit Maastricht ook projecten voor andere opdrachtgevers uit te voeren, dit biedt nieuwe kansen voor onze medewerkers."

Over Vodafone
Vodafone is een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group, het grootste internationale mobiele telecommunicatiebedrijf ter wereld met deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 31 landen, verspreid over vijf continenten alsmede partnernetwerken in circa 40 landen. Per 30 september 2009 heeft Vodafone proportioneel ruim 323 miljoen klanten wereldwijd. Voor meer informatie, ga naar www.vodafone.com.
Voor meer informatie, neem contact op met de afdeling Corporate Affairs van Vodafone Nederland en vraag naar Anniek de Ruijter. Telephone +31(0)43 3555 222, e-mail: press.nl@vodafone.com.

Over Unamic/HCN
Unamic/HCN is in de Benelux één van de grootste spelers op het gebied van outsourcing van klantprocessen, zowel in B-to-C als B-to-B omgevingen. De organisatie beschikt niet alleen over eigen contactcenters in Nederland, België, Turkije en Suriname maar voert ook bij opdrachtgevers inhouse contactcenter operaties middels co-sourcing constructies. Naast klantprocessen gericht op inbound-diensten zoals klantenservice en technische helpdesk worden outbound activiteiten uitgevoerd die zich richten op retentie, upselling en cross-selling. Verder beschikt Unamic/HCN over een gespecialiseerde Business Unit die zich richt op outsourcing van `transactiegericht' klantcontact zoals facturatie en creditmanagement en een Business Unit die zich bezig houdt met interim management, training/coaching en consultancy activiteiten op het gebied van klantcontact en klantprocessen. Kijk voor meer informatie op www.unamic.com.

Unamic/HCN





Unamic/HCN