Gemeente Harderwijk


Nieuwjaarsbijeenkomst in teken van Harderwijkarrangementen

13/12/2009

Alle inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties uit Harderwijk zijn dinsdagavond 5 januari van harte welkom op het stadhuis voor een onderlinge ontmoeting en een toast op een voorspoedig nieuw Harderwijks jaar 2010. Tijdens deze nieuwjaarsontmoeting staat het thema Toerisme, Recreatie & Cultuur centraal.

Harderwijk wil zichzelf de komende jaren in allerlei opzichten stevig op de kaart zetten en is daarom gestart met een stadsbrede imagocampagne. Aan deze actieve stadspromotie leveren de ondernemers van Harderwijk en Hierden ook een waardevolle bijdrage. Op de nieuwjaarsbijeenkomst presenteren drie genomineerden hun Harderwijkarrangement; nieuwe arrangementen die inwoners en toeristen uitnodigen om meer gebruik te maken van het toeristische, recreatieve en culturele aanbod in Harderwijk. Het gaat om de volgende genomineerde arrangementen: het âZeilvakantie voor het hele gezin-arrangementâ, het âAaltjesdagenarrangement voor familie- en/of bedrijfsuitjesâ en het âHarderwijkActiefarrangementâ. U kiest op de ontmoetingsavond het meest aansprekende arrangement. Dit winnende idee wordt door Stichting HaRT geadopteerd en uitgewerkt.

De nieuwjaarsbijeenkomst wordt gehouden van 19.30 tot 21.30 uur in de raadzaal en de Stadswinkel van het stadhuis, Havendam 56 te Harderwijk.


____________________