Ingezonden persbericht


Geachte mediarelatie,

Op dinsdag 5 januari a.s. presenteert DTZ Zadelhoff haar 'Vastgoedvisie 2010'. Hierbij wordt onder andere een toelichting gegeven op de het nieuwste marktrapport over de Nederlandse markt voor beleggingen in commercieel vastgoed en de factsheets over Nederlandse markt voor de kantoren- en bedrijfsruimtemarkt. Wij nodigen u van harte uit om bij deze perspresentatie aanwezig te zijn.

Het Beleggingsmarktrapport analyseert de cijfers, trends en invloed van de economische ontwikkelingen in 2009 en gaat in op de verwachtingen voor 2010. Hierin komen ook de verschillende gebruikersmarkten aan bod. DTZ Zadelhoff geeft een blik op de toekomst, mede op basis van onderzoek naar het vertrouwen onder beleggers en financiers. De bundel 'Nederland Compleet' bevat zoals u van ons gewend bent de factsheets met cijfers over de Nederlandse kantoren- en bedrijfsruimtemarkt in 17 regio's.

Aansluitend op de perspresentatie, heeft u gelegenheid om vragen te stellen. De perspresentatie vindt 5 januari plaats op ons kantoor in Amsterdam aan de Apollolaan 150. U bent welkom vanaf 11.30 uur. De presentatie wordt afgesloten met een informele broodjeslunch.

Programma 5 januari 2010

11.30 uur Ontvangst
11.45 uur Presentaties door:
Voorzitter Dagelijks Bestuur Cuno van Steenhoven
Frans van Toor (Partner DTZ Zadelhoff verantwoordelijk voor Investments en de afdeling Research) Frank van der Sluys (Hoofd Research)

12.30 uur Gelegenheid tot stellen van vragen en aansluitend broodjeslunch (einde circa 13.15 uur)

Wij verzoeken u vriendelijk ons via een reply op deze e-mail (of met bijgaand antwoordfaxformulier) te laten weten of u aanwezig bent op 5 januari a.s. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij wensen u alvast fijne kerstdagen en een gezond en uitdagend 2010!

Met vriendelijke groet,
DTZ Zadelhoff v.o.f.