Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 5 januari 2010

Charlotte Abraham Senior Sales & Marketing Manager bij Swissôtel Amsterdam.

Vanaf 1 januari 2010 voert Charlotte Abraham bij Swissôtel Amsterdam de titel Senior Sales & Marketing Manager. Met de benoeming van voormalig Director of Marketing en Revenue Harold Kluit tot General Manager wordt Charlotte het nieuwe hoofd van de afdeling Sales & Marketing die verder bestaat uit Revenue Manager Yunus Ba?türk, Reservations Supervisor Claudia Arroyo en Marketing Executive Steffan Haans.

Charlotte kwam in mei 2006 bij Swissôtel Amsterdam werken als Sales & Purchasing Coordinator. Vorig jaar werd zij gepromoveerd tot Sales Manager. Charlotte's huidige promotie tot Senior Sales & Marketing Manager is geheel in lijn met de doelstelling van Swissôtel Amsterdam om eigen personeel de kans te geven zich binnen het bedrijf middels adequate training en een solide begeleiding ten volle te ontwikkelen. Werving van leidinggevend personeel uit de eigen gelederen is een logisch verolg op dit beleid.


. Swissôtel Amsterdam is een viersterrenhotel in het centrum van Amsterdam. Het hotel telt zes verdiepingen, 109 kamers en werd gebouwd in 1986. Het is onderdeel van Swissôtel Hotels & Resorts, een Zwitserse hotelgroep die is gevestigd in Zurich. Vanwege de zeer centrale ligging van het hotel, dichtbij de Dam is het hotel zeer in trek bij zowel toeristen als zakenreizigers.


. Swissôtel Hotels & Resorts is een gerenommeerde luxe hotelgroep die zich richt op de kritische zakenreiziger en toerist, waarbij vermaarde Zwitserse gastvrijheid succesvol wordt gekoppeld aan een fris, eigentijds en modern design. Elke Swissôtel-vestiging biedt een persoonlijke service, waarbij charme en doeltreffendheid de boventoon voeren. Gevestigd in belangrijke doorgangshavens en stedelijke centra, vormen de hotels gunstige uitvalsbases naar zakencentra, winkelgebieden en lokale bezienswaardigheden. Swissôtel Hotels & Resorts is winnaar van verschillende prestigieuze internationale prijzen en onderscheidingen. Swissôtel and Resorts is eigendom van Fairmont Raffles Hotels International, een toonaangevende keten met 60 hotels in 25 landen varend onder de Raffles, Fairmont en Swissôtel vlag. Het bedrijf is ook eigenaar van villas, landgoederen en luxe priveclub residenties, die onder de Raffles en Fairmont paraplu vallen. Toekomstige Swissôtel Hotels & Resorts projecten: Swissôtel Dresden, Duitsland (open 2010), Swissôtel Kolkata, India (open februari 2010), Swissôtel Novosibirsk, Rusland (open 2011). www.swissotel.com

Bezoek voor hoge resolutie foto's onze Private Digital Library op www.leonardo.com/swissotel of neem contact met ons op.