Ingezonden persbericht


12 januari 2010

Sunrise Zeilen is verhuisd naar het TUI Marine Support Centre in Rotterdam

Sunrise Zeilen vormt een welkome aanvulling op de huidige merken The Moorings, Le Boat en Sunsail. Met Sunrise Zeilen biedt TUI Marine nu het meest complete pakket van wereldwijde vaarvakanties aan! Vaarvakanties voor iedereen en elk budget: van rivierkruisers tot powercats en van flottieljes tot luxe jachten met bemanning.

Sunrise Zeilen biedt Nederlandse flottieljes aan in Turkije, Griekenland en Kroatië en zeilcursussen in Nederland. Dit programma wordt beter dan ooit met de allerbeste service en de scherpste prijzen, zoals u van Sunrise Zeilen gewend bent! Bovendien is er Nederlandstalige leiding bij de flottieljes. U heeft dan een zeilvakantie van de hoogste kwaliteit! Momenteel wordt er hard aan die nieuwe brochure en website gewerkt. Het nieuwe en verbeterde Sunrise programma van 2010 komt eraan! Tussentijds kunt u voor meer informatie contact opnemen met ons ervaren en enthousiaste team, dat u graag en deskundig helpt bij de planning van uw vaarvakantie. Telefoon 010 - 213 26 91. E-mail: info@sunrisezeilen.nl
Website: www.sunrisezeilen.nl
Voor meer informatie, een brochure of een kennismaking kunt u terecht op de Vakantiebeurs van 13-17 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier vindt u Sunrise Zeilen in hal 11 op stand D003. Opgelet: Tijdens de Vakantiebeurs biedt Sunrise Zeilen een korting van 5% op alle boekingen! Reserveringen of gratis brochure bestelt u bij:

TUI MARINE SUPPORT CENTRE HOLLAND
Hoogstraat 97, 3011 PK Rotterdam
Tel: +31 (0)10 - 213 26 91
Fax: +31 (0)10 - 413 23 54
info@sunrisezeilen.nl


---