Politie Zeeland


---


O-024-2010. Ongeval met beknelling in 's Gravenpolder
Maandag rond 16.50 uur is een bestuurster van een personenauto bekneld geraakt toen zij met haar auto in een sloot terecht kwam in de Lenshoekdijk in 's Gravenpolder.
De 19-jarige vrouw uit de gemeente Borsele lag onder haar auto die op zijn kop in de sloot was beland. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend.

O-025-2010. Aanhouding voor inbraak Kerkwerve
Vanmorgen is een verdachte van een inbraak, die werd gepleegd op 27 november 2009 in de Verseputseweg in Kerkwerve in een sportcomplex, aangehouden in Rotterdam.
Sporenonderzoek leidde naar een 17-jarige Rotterdammer. De man is ingesloten in Torentijd.

O-026-2010 Auto in de sloot, Wilhelminadorp
Dinsdag rond 13.30 uur is een 50-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland op de Langeweg in Wilhelminadorp met haar auto in de sloot beland.
De vrouw reed in de richting van Wolphaartsdijk en in een bocht verloor zij door de gladheid de controle over haar auto. De auto gleed vervolgens achteruit de sloot in. De bestuurster kon zelf uit de auto stappen en klaagde over duizeligheid en pijn in haar nek. Ze is zelf voor onderzoek naar de huisartsenpost gegaan.

O-027-2010 Zakkenrollen, Kruiningen
In een winkel aan de Voorhoute in Kruiningen werd dinsdagochtend de portemonnee van een 48-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal gestolen.
De portemonnee, met daarin enkele tientallen euro's en persoonlijke papieren, werd in een onbewaakt ogenblik uit haar tas weggenomen.

W-028-2009 Diefstal personenauto in Vlissingen
Vanaf een parkeerplaats in de Vlamingstraat in Vlissingen werd tussen maandag 14.00 en dinsdag 14.00 uur een personenauto gestolen.
De auto is een grijze Opel Kadett Hatchback met kenteken XG-83-FK, de waarde is onbekend.

W-029-2010 Man doet greep in kassa, Middelburg
In een winkel in de Lange Geere werd dinsdagrond 15.30 uur een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden omdat hij betrapt werd terwijl hij geld uit de kassa aan het stelen was.
Een medewerker zag hem, met geld in zijn hand, bij de geopende kassa staan. De man probeerde langs de medewerker te lopen, maar dat lukte hem niet. Hij werd vastgepakt en het geld kon terug in de kassa worden opgeborgen. De 42-jarige man werd aangehouden en is in verzekering gesteld.