Ingezonden persbericht


persbericht 4-1-2010

Evelien Hulshof nieuw gezicht homojongeren

Evelien Hulshof (24) is het nieuwe gezicht van homojongeren in Nederland. Zij werd 19 december unaniem gekozen als voorzitter van het Homojongerenplatform. Zij wil de organisatie op de kaart zetten en de samenwerking tussen homojongerengroepen bevorderen. Evelien is al enkele jaren voorzitter van de homojongerenorganisatie DITO! uit Nijmegen.

Vertegenwoordigers van homojongerengroepen uit het hele land kozen eind december het nieuwe bestuur van het Homojongerenplatform (HJP). Evelien volgt Tom Brouwers op, die de afgelopen 5 jaar voorzitter was van de homojongerenkoepel.
Het HJP bestuur bestaat nu uit: Evelien Hulshof (voorzitter), Janneke Snijders (secretaris), Rick Mattijssen, Jan-Douwe Douwstra en Tom Brouwers (algemeen bestuursleden). Naar een penningmeester wordt nog gezocht, geĂŻnteresseerden kunnen zich melden bij het bestuur.

Het Homojongerenplatform ondersteunt en werkt samen met homojongerengroepen, ontwikkelt projecten en vertegenwoordigt homojongeren in de Jeugdraad en naar de
politiek.

Noot voor de redactie (