De nieuwe ruggedragen motorzeis STIHL FR 480 C-F

06/01/2010 13:43

ANDREAS STIHL NV

De nieuwe ruggedragen motorzeis STIHL FR 480 C-F:

de specialist voor elk terrein - krachtig en met een opmerkelijk startcomfort

Steile hellingen, plaatsen waar er weinig bewegingsruimte is, dicht be-groeid terrein - op elk type van moeilijk terrein kan de ruggedragen mo-torzeis STIHL FR 480 C-F volop haar sterke punten uitspelen. En met de innovatieve STIHL Elektrostart gebeurt dat al meteen van bij de start. Een knop op de multifunctionele greep indrukken, volstaat om de motor comfortabel te starten, zonder dat de gebruiker het toestel moet neer-zetten. De nieuwe motorzeis die tijdens de aanloop van de vakbeurs demopark in Eisenach al door een vakjury met een zilveren innovatie-medaille bekroond werd, overtuigt tijdens het gebruik vooral door haar grote vermogen en bewegingsvrijheid. De STIHL FR 480 C-F is vanaf nu in de vakhandel beschikbaar.

De nieuwe ruggedragen motorzeis STIHL FR 480 C-F dient zich aan als de ideale oplossing voor wie comfortabel wil werken op bijzonder moeilijk te on-derhouden terreinen, zoals grachten, bossen, hellingen of wijnhellingen en boomgaarden. Dit professionele toestel voor elk terrein overtuigt niet alleen door zijn indrukwekkende vermogen dat een hoog werktempo mogelijk maakt, maar ook door zijn bijzonder comfortabele en krachtenbesparende bediening.

STIHL Elektrostart - de nieuwe generatie van de comfortstart

De STIHL FR 480 C-F onderscheidt zich ook door het startcomfort van de volgende generatie. Dit is immers de eerste motorzeis die met de STIHL Elektrostart uitgerust wordt, een innovatieve technologie waarmee de gebrui-ker het toestel zonder enige krachtsinspanning kan starten. Hij hoeft het toe-stel alleen nog maar te tanken, te ontluchten en het met een knop op de mul-tifunctionele greep te starten. De gebruiker kan het toestel dus comfortabel starten nadat hij het al omgord heeft. Bovendien moet het toestel bij korte werkonderbrekingen niet meer neergezet worden om het weer te starten. De startaccu laadt tijdens het gebruik van de motorzeis automatisch op zodat de STIHL FR 480 C-F altijd gebruiksklaar is.

Krachtig maaien en snoeien

Zijn enorme vermogen om doeltreffend te maaien, om weerbarstige struiken te snoeien en om terreinen op te kuisen, dankt de STIHL FR 480 C-F aan zijn krachtige tweetaktmotor van 2,2 kW. De flexibele verbinding tussen de motor en de as zorgt zelfs op plaatsen waar er weinig ruimte is voor de nodi-ge bewegingsvrijheid en vergemakkelijkt het maaien van een helling. Het ergonomisch gevormde draagstel met de geïntegreerde en beklede heupgor-del draagt bij tot het hoge werkcomfort.

Onderschrift:

Bij werkzaamheden op moeilijk toegankelijk terrein overtuigt de nieuwe rug-gedragen motorzeis STIHL FR 480 C-F niet alleen door haar enorme vermo-gen, maar ook daar haar hoge bedieningscomfort. Ze is immers de eerste motorzeis die met de STIHL Elektrostart uitgerust is. Met die innovatieve techniek kan men deze specialist voor elk terrein gemakkelijk en zonder eni-ge krachtinspanning starten. De gebruiker hoeft alleen maar een knop op de multifunctionele greep in te drukken. Hij hoeft de zeis dus niet meer af te doen om ze te starten. De startaccu laadt tijdens het gebruik op zodat de motorzeis altijd gebruiksklaar is.

___________________________________________________________________________

Foto's: STIHL (gratis te gebruiken/graag een bewijsexemplaar)

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel