CyberTech zet expansiestrategie voort met nieuwe faciliteit in Tokio 06/01/2010 09:06

PR Newswire

AMSTERDAM, January 6 /PRNewswire/ --

- Breidt "Follow-the-Sun"-klantondersteuning uit in de regio Azië-Pacific

CyberTech International (http://www.cybertech-int.com), een
toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde spraak- en dataregistratietechnologie, kondigde vandaag de opening van een nieuwe faciliteit in Tokio aan om 'Follow-the-Sun'-verkoop en -ondersteuning aan te bieden aan de Japanse en Koreaanse markten. De lancering van CyberTech Japan bevestigt de betrokkenheid van de onderneming om de Aziatische-Pacifische markt te bedienen en vormt een aanvulling op de dienstverlening door de bestaande kantoren in Hong Kong en Singapore.

CyberTech Japan zorgt voor ondersteuning voor en na verkoop voor wereldwijde klanten, partners en wederverkopers in de regio en wordt geleid door Eric Greenberg, die in december 2009 bij het bedrijf kwam als verkoopdirecteur voor Japan en Korea. Greenberg heeft uitgebreide, ervaring op seniorniveau in de spraak- en dataregistratie-industrie, en heeft al eerder een soortgelijke operatie opgezet in Japan. Hij legt rechtstreeks verantwoording af aan Phil Riseley, algemeen directeur voor CyberTech Asia Pacific Ltd

"Eric's ervaring en expertise gaan een cruciale rol spelen om CyberTech Japan het hoogste niveau van klantenservice te bieden," aldus Riseley. "De uitbreiding van onze aanwezigheid op een markt die zo belangrijk is voor onze vele wereldwijde klanten in de financiële sector, is een uniek avontuur dat past bij de afsluiting van een jaar vol recordbrekende groei voor CyberTech. We hebben nu verkoop- en ondersteuningsfaciliteiten opgezet in alle financiële topcentra van de wereld."

Over CyberTech

CyberTech International is toonaangevend op het gebied van voice-logging (vastleggen van de stem) en andere communicatieregistratie , met wereldwijde activiteiten en kantoren in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Amerika. CyberTech is een van de snelst groeiende aanbieders van datacommunicatie en een bekende ontwikkelaar van spraakopname en andere monitoring applicaties. Met producten en diensten die de efficiëntie verbeteren in het vastleggen, opslaan, terugvinden en afspelen van spraak-, radio- en datacommunicatie, biedt CyberTech wereldwijd een suite van innovatieve opnametechnologieën die organisaties in staat stellen om de hoogste niveaus aan prestaties, kwaliteitsborging en aansprakelijkheidsbescherming te bereiken, terwijl de bestaande bedrijfsprocessen eveneens worden ondersteund. Met oplossingen die op grote schaal worden ingezet in organisaties op het gebied van openbare veiligheid, financiële diensten en call-centermarkten, voegt CyberTech op unieke wijze waarde toe met commerciële kant-en-klaarproducten en toepassingen die schaalbaar, turn-key, en makkelijk te implementeren zijn via een vrijwel onbeperkt aantal kanalen.

Een onovertroffen inzet voor klanttevredenheid garandeert bovendien gemaximaliseerde investeringen in technologie en kwaliteit van klantcontacten zonder bedrijfseigen hardware, complexe integraties of dure software-upgrades te vereisen.

Bezoek voor meer informatie http://www.cybertech-int.com/.

Contactpersoon voor de media: Arno Sybrandy, arno.sybrandy@cybertech-int.com, tel. +31-72-566-2540






-