Gemeente Boekel


Mogelijk beperkte inzameling van huishoudelijk afval in het Land van Cuijk en Boekel

Afvalinzameling Land van Cuijk.PNG In verband met de weersomstandigheden is het mogelijk dat uw rest- en gft-afval en/of plastic verpakkingsafval niet wordt ingezameld. De intentie is om uw afval op de normale manier in te zamelen. Dagelijks wordt bekeken of de weersomstandigheden het toelaten om uw huisvuil op een veilige en verantwoorde manier in te zamelen. De veiligheid van de medewerkers op de inzamelvoertuigen staat voorop. Wij vragen uw begrip voor deze situatie. Met name de gladheid, dat veroorzaakt wordt door de huidige weersomstandigheden, is een kwestie van overmacht.

Is aan het einde van de dag uw rest-, gft- of plastic verpakkingsafval niet ingezameld? Zet u dan alstublieft het huisvuil weer binnen. U zult het betreffende huisvuil op uw eigen terrein even wat langer moeten bewaren, totdat u het huisvuil in de volgende inzamelronde weer aan kunt bieden. Kijk voor de inzameldata van rest-, gft- en plastic verpakkingsafval op de Afvalwijzer 2010.

Graag uw begrip voor deze situatie. Onze excuses voor het ongemak.

(Mini)milieustraten gesloten
Wanneer uw afval niet aan huis wordt opgehaald kunt u vanaf zaterdag 2 januari op de milieustraat in Haps en de minimilieustraat in Boekel uw rest- en plastic verpakkingsafval aanbieden. Bij de overige minimilieustraten kunt u, naast metalen en oud ijzer, grof tuinafval, niet verontreinigd puin, A en B-hout en luierzakken, alleen uw plastic verpakkingsafval aanbieden.

Meer informatie
Alle informatie over de Afvalinzameling in het Land van Cuijk en Boekel vindt u op www.afval.rmb.nl. Heeft u toch nog vragen? Bel dan met de Afvalinfolijn van het RMB: 0485 â 338352.