Politie Drenthe

Politie houdt man aan voor auto-inbraak

Emmen, 06-01-2010 o Dinsdagavond is in een personenauto aan de Laan van het Kinholt ingebroken en de politie heeft daarvoor een 27-jarige man uit Emmen aangehouden.

De politie kreeg een melding binnen dat een man zich verdacht ophield bij verschillende autos op de Laan van de Iemenhees. Ter plekke zagen agenten een verdachte man fietsen die voldeed aan het opgegeven signalement. Agenten zetten de achtervolging in en betrapten de man op heterdaad toen hij bezig was met het inbreken in een auto aan de Laan van het Kinholt. De man ging er vervolgens vandoor. Agenten hielden de 27-jarige verdachte man uit Emmen vervolgens aan in een woning aan de Laan van de Eekharst. Tijdens zijn aanhouding beledigde hij een agent en daarvoor krijgt hij in ieder geval een proces-verbaal. De man werd overgebracht naar het politiebureau en werd ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek. (2010001053)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.