Deelgemeente Charlois Rotterdam

Vraagwijzer Tarwewijk verhuist

Op 5 januari 2010 verhuist de Vraagwijzer Tarwewijk naar een nieuw onderkomen. Vanaf 11 januari 2010 kunt u voor de vraagwijzer terecht in wijkgebouw Tarwewijk, wolphaertsbocht 500.

De Vraagwijzer is het punt in de wijk waar u uw vragen kunt stellen als het gaat om alles wat met wonen, zorg en welzijn te maken heeft. Uw vragen rondom werk en inkomen, helpen invullen van aanvragen of advies bij uw administratie, uw problemen rondom huisvesting of uw persoonlijke vragen: u kunt ze stellen bij de Vraagwijzer.

De Vraagwijzermedewerkers helpen u verder of wijzen u de weg. De medewerkers weten niet alle antwoorden op de vragen maar zij kunnen u helpen de weg te zoeken of met u een afspraak maken bij een andere organisatie.

De Vraagwijzer in de Tarwewijk was tot nu toe bereikbaar bij de Bewonersorganisatie in de Zwartewaalstraat. Vanaf januari 2010 kunt u dus terecht in Wijkgebouw Tarwewijk, Wolphaertsbocht 500.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 10.00-15.00 uur (donderdag gesloten!)

Telefonisch spreekuur: elke werkdag van 10.00 tot 15.00 uur. Tel. 010 410 55 50

Verbouwing

In de eerste week van januari is de ruimte nog niet beschikbaar omdat er nog verbouwd moet worden.

In het Wijkgebouw Tarwewijk zijn ook de BackOffice aanwezig: de acuut praktische hulpverleners tijdens de openingstijden van de Vraagwijzer en op donderdag tussen 9 en 12 uur het Algemeen Maatschappelijk Werk/ Ouderenwerk.