Gemeente Vlaardingen


Uw straat een klimaatstraat?

06 januari 2010

bewoners van de Begoniastraat

Samen werken aan een beter klimaat!

Samen met uw buren energie besparen? En dan graag op een leuke manier? Schrijf u dan nu in voor het Nationale Klimaatstraatfeest. Vorig jaar werd de Begoniastraat de beste klimaatstraat van Zuid-Holland. Dat leverde de bewoners niet alleen goede onderlinge contacten en een geweldig feest op, maar ook een flinke besparing op hun energienota.

De Begoniastraat heeft zich al weer ingeschreven en de eerste punten zijn al binnen. Durft uw straat de uitdaging aan? De opdracht is eenvoudig: ga met zoveel mogelijk buren aan de slag om energie en geld te besparen. Hiermee kunt u klimaatpunten winnen. Vijfhonderd straten in Nederland met de meeste klimaatpunten winnen een Klimaatstraatfeest. En de allerbeste straat krijgt een swingend Superstraatfeest met een live-optreden van een bekende artiest. Om het allemaal nog leuker te maken, bezoekt Piet Paulusma elke week een klimaatstraat voor de opname van Piets Weerbericht op SBS6. Heeft u leuke klimaatacties in uw straat? Dan kunt u uw straat hiermee in de schijnwerpers zetten. Voor meer informatie over de actie kunt u terecht op www.klimaatstraatfeest.nl

De klimaatverandering kunnen we alleen stoppen als iedereen zn steentje bijdraagt. En daar draait het Klimaatstraatfeest om. Vandaar dat de gemeente Vlaardingen dit landelijke initiatief van harte ondersteunt.