Politie Brabant Zuid-Oost

Politie ontdekt drie hennepkwekerijen in woningen

Helmond, 06-01-2010 o De politie heeft woensdagochtend rond 9.30 uur een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de Nachtegaallaan.

Op de zolder van de woning troffen agenten een hennepkwekerij aan die bestond uit 255 hennepplanten. De elektriciteit werd illegaal afgetapt. De politie heeft de hennepplanten en de apparatuur in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de woning.

De politie heeft woensdagochtend rond 10.00 uur ook een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan het Veluwehof. In deze woning troffen agenten in totaal 451 hennepplanten aan. De 66-jarige bewoner werd door de politie aangehouden en voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De planten en de apparatuur zijn in beslag genomen.

Dinsdagochtend rond 10.00 uur ontmantelde de politie een hennepkwekerij in een woning aan de Rijnlaan. Op de zolder van de woning trof de politie een kwekerij van 112 hennepplanten aan. De elektriciteit werd illegaal afgetapt. De apparatuur en de hennepplanten zijn in beslag genomen. In de woning werd niemand aangehouden.