RET

De RET en Radio Rijnmond presenteren: de stop de strip show

06 januari 2010
Vanaf 11 februari is de OV-chipkaart het enige vervoerbewijs in bus, tram en RandstadRail (metrolijn E) van de RET en de bussen van Qbuzz en Connexxion (Voorne-Putten en Rozenburg). De strippenkaart kan in de stadsregio Rotterdam vanaf dat moment niet meer worden gebruikt. De verkoop van strippenkaarten in de stadsregio Rotterdam stopt definitief per 1 februari 2010. De regio Rotterdam is het eerste gebied in Nederland waar de volledige overstap van strip naar chip wordt gemaakt. Dit moment willen we niet zomaar voorbij laten gaan!

De komende weken hoort u op woensdagen in Dwars door Rijnmond, rond de klok van 12.45 uur, een quizvraag. Uiteraard zal die vraag alles te maken hebben met het openbaar vervoer en met de overgang van strip naar chip. Luisteraars met het juiste antwoord maken wekelijks kans op een reischeque van 500 euro! Weet u het antwoord op de vraag die in de uitzending wordt gesteld? Bel dan met 010-4364436.

Show je strip en win!
Op 10 februari is de grote finale van de STOP DE STRIP SHOW. Een finale waarin één vraag centraal staat: Hoeveel gebruikte strippenkaarten kunt u inleveren bij Radio Rijnmond? Showt u op 10 februari de meeste strippenkaarten aan Chantal Quak in de uitzending van Dwars door Rijnmond? Dan wint u een reischeque van maarliefst 2500 euro! (Let op, u krijgt de strippenkaarten niet meer terug.)

Luisteren dus, iedere woensdag tussen 12.00 en 14.00 uur naar Dwars door Rijnmond op 93.4 FM. Kijk ook op www.ret.nl of www.rijnmond.nl