Jumbo supermarkten


6 januari 2010

Jumbo Stadskanaal winnaar Winkelwedstrijd 2010

Jumbo Stadskanaal is winnaar van de interne winkelwedstrijd 2009. Dit maakt de vestiging tot de beste Jumbo winkel van het jaar. Colette Cloosterman-van Eerd maakte de officiële winnaar op dinsdag 5 januari bekend tijdens de feestelijke prijsuitreiking in Veghel. Jumbo Stadskanaal heeft de prijs ontvangen door de perfecte presentatie van de winkel, de voorradigheid van de producten, de goede sfeer in de winkel en de service en klantvriendelijkheid van de medewerkers. De winkel mag zich dus de terechte winnaar noemen van de winkelwedstrijd 2009.
Filiaalmanager Geert te Velde is ontzettend trots op de behaalde prijs:
Winkelwedstrijd
De winkelwedstrijd bestaat in totaal uit vijf rondes. Naast eigen medewerkers beoordelen ook klanten en leveranciers de winkels. Met het winnen van de winkelwedstrijd ontvangt Jumbo Stadskanaal een geldbedrag voor een leuke activiteit met het hele team. Jumbo x is dit jaar op de tweede plek geëindigd en Jumbo x werd derde. Ook zij ontvingen een waardecheque voor de personeelspot. Jumbo Stadskanaal

Het familiebedrijf Jumbo heeft op dit moment 128 winkels waarvan 94 filialen en 34 franchisevestigingen met ruim 17.000 medewerkers.