ICT Automatisering NV

PERSBERICHT

Barendrecht, 6 januari 2010

WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR VAN ICT AUTOMATISERING

De Raad van Commissarissen van ICT Automatisering N.V. (ICT) maakt bekend dat Hans Oberg, lid van de Raad van Bestuur van ICT, de organisatie per 1 maart 2010 gaat verlaten. Hier is, in onderling overleg, toe besloten naar aanleiding van een verschil van inzicht over het te voeren beleid.

Vanaf het vertrek van Oberg tot het moment dat er een geschikte opvolger is gevonden, zullen zijn taken worden waargenomen door Bram Schot, voorzitter Raad van Bestuur van ICT.

De Raad van Commissarissen van ICT Automatisering is Hans Oberg erkentelijk voor de betoonde inzet en de geleverde bijdrage aan de ontwikkeling van ICT. Hans Oberg trad eind 2001 in dienst bij ICT Automatisering en maakt sinds 2007 deel uit van de Raad van Bestuur van ICT.

/ / / / / / / /

Profiel ICT
De activiteiten van de ICT Groep zijn onderverdeeld in de divisies Nederland en Duitsland. In Nederland, waar de Groep actief is onder de naam HUMIQ B.V., is zij een van de leidende spelers op het gebied van embedded software, waar zij leverancier is van software gerelateerde diensten. Tevens richt HUMIQ zich op het gehele software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. De softwareontwikkeling betreft hoofdzakelijk klantspecifieke systemen. Daarnaast biedt de Groep, via een participatie in Improve, diensten aan met toegevoegde waarde op het gebied van testen. In Duitsland, waar de Groep actief is onder de naam ICT Software Engineering GmbH, richt zij zich op het leveren van software gerelateerde diensten. Dit betreft zowel activiteiten op het gebied van embedded software als software voor het ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. Projecten worden zowel in huis als op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd.