Gemeente Harenkarspel


Spreekuur onafhankelijke arbeidsadviseur op het publieksplein

Vanaf januari 2010 zal Ingrid de Visser, onafhankelijk arbeidsadviseur voor de regio Alkmaar, Schagen en Den Helder spreekuur houden op het Publieksplein van de ISD Kop van Noord-Holland (ISD-KNH).

De onafhankelijk arbeidsadviseur is er voor alle vragen over werk en inkomen. Maar ook voor vragen over belemmeringen om weer aan het werk te kunnen gaan. U kunt op het Publieksplein adviezen en tips krijgen. Er wordt gericht doorverwezen naar andere instanties, of gewezen op mogelijkheden waar u misschien zelf nog niet aan heeft gedacht.

Een gesprek is gratis en vrijblijvend. Dat betekent dat u vrij bent om de tips en adviezen al dan niet op te volgen. Daarnaast blijft het gesprek vertrouwelijk, de onafhankelijk arbeidsadviseur is geen verantwoording verschuldigd aan de ISD-KNH of uw gemeente.

Of u nu vragen heeft over dreigend ontslag of over ziekte en re-integratie, u een uitkering ontvangt van het UWV of de ISD-KNH, of u een zogenaamde nugger (niet uitkeringsgerechtigden) bent, iedereen is welkom om op het Publieksplein een beroep te doen op de onafhankelijke arbeidsadviseur.

Het spreekuur vindt om de week plaats op vrijdag vanaf 15 januari van 9.00 tot 12.00 uur. Buiten deze tijden is de onafhankelijke arbeidsadviseur ook telefonisch en per email bereikbaar.

Ingrid de Visser
06 1151 6231 / ingrid.de.visser@onafhankelijkarbeidsadviseur.nl Daarnaast is zij bereikbaar op de Werkpleinen in Schagen, Alkmaar en Den Helder.