Project Gemeente Westland


Prijswinnaars 'schoonste straat competitie' !

Publicatiedatum: 06-01-2010

Veel inwoners van Westland zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Zij sleepten meteen op Nieuwjaarsdag al een leuke prijs in de wacht, door in de door de gemeente georganiseerde 'schoonste straat competitie' hoge ogen te gooien. De prijs bestaat uit cadeaubonnen van het WestlandTheater De Naald. Het enige wat ze daarvoor hebben moeten doen was het snel opruimen van de eigen straat van jaarwisselingsvuil en
-afval.

Om te bevorderen dat bewoners na de jaarwisseling zelf de handen uit de mouwen steken en hun straat weer zo snel mogelijk op orde brengen en ontdoen van de restanten van vuurwerk en andere jaaarwisselingsrommel, had het Team Reiniging van de gemeente Westland een wedstrijd uitgeschreven met als titel: 'Wie viert op nieuwjaarsdag een feestje met de schoonste straat van Westland?'.

Theaterbon
In de vroege ochtend van Nieuwjaarsdag zijn de voor deze competitie aangemelde straten bekeken en aan het eind van de ochtend/begin van de middag zijn ze opnieuw geschouwd. Elk huishouden in de winnende straat (of een deel van de winnende straat) ontvangt van de gemeente Westland, in samenwerking met WestlandTheater De Naald, een cadeaubon ter waarde van EUR 15,-. De overall winnaar van de straten die hebben gewonnen wordt later bekend gemaakt.

De straten die hebben gewonnen zijn:

* Naaldwijk, Rentmeester 2 t/m 26

* Maasdijk, Willem III straat 2 t/m 29

* Honselersdijk, Arendshorst 2 t/m 12

* De Lier, Polanenstraat 2 t/m 10 en 1 t/m 17
* Wateringen, Van Egmondlaan 36 t/m 44 en 117 t/m 121
* Kwintsheul, Van Lottumstraat 2 t/m 12

* Monster, Zeekoet 17 t/m 29

* Poeldijk, Eliasdreef 58 t/m 78 en 73 t/m 103
* Ter Heijde, Arie Tukstraat 4 t/m 16

* 's-Gravenzande, Sluiswachterstraat 22 t/m 28 en 33 t/m 35
* Heenweg, 70, 72 en 73