Gemeente Stadskanaal

Commissie rechtsbescherming

De commissie rechtsbescherming vergadert op dinsdag 12 januari 2010 en begint om 19.00 uur.

Agenda

19.00 uur

* Bezwaarschrift van de heer H.E. Nieland namens de Wijkraad Cereswijk tegen het besluit van burgemeester en wethouders inhoudende dat het convenant Wijkaanpak Stadskanaal wordt opgezegd en de subsidiëring door de gemeente wordt beëindigd.

De stukken, behorende bij deze agenda, liggen ter inzage in het publieksbureau in de hal van het gemeentehuis.

Opening Sportcourt wijk Maarsveld

Zaterdag 9 januari wordt om 14.00 uur het gloednieuwe sportcourt in de wijk Maarsveld in Stadskanaal geopend. Om 14.00 uur verrichten wethouders Van de Kolk en Duit de officiële opening samen met sponsor Menzis. Melvin Coenraad en Zahed Cheshty van GO Freestyle geven deze opening kleur met een spectaculaire demonstratie. Hierna organiseren we voetbalclinics voor de jeugd op het nieuwe court.

Iedereen is welkom!

De organisatie van deze middag ligt in handen van de wijkraad Maarsveld. Het nieuwe sportcourt is het startsein voor de uitvoering van het speelvoorzieningenplan. Dit plan is door de wijkraad Maarsveld samen met jeugd en bewoners uit de wijk en met de gemeente opgesteld. Dankzij sponsors is het gelukt het sportcourt in Maarsveld te realiseren.

Uitnodiging inloopbijeenkomst Waterland

De verkoop van kavels in de wijk Waterland, fase 5, verloopt moeizaam. Er is weinig vraag naar grote kavels voor vrijstaande woningen. Wel is er vraag naar halfvrijstaande woningen. De gemeente is voornemens aan deze behoefte tegemoet te komen door een aantal kavels vrij te geven voor de bouw van halfvrijstaande woningen.

Wat kunt u verwachten?

Medewerkers van de gemeente willen graag met u in gesprek over het bovengenoemde voorstel. De Wijkraad Stadskanaal Noord wil graag uw mening over het voorstel om een aantal kavels vrij te geven voor halfvrijstaande woningen. Zij nodigen u uit voor een inloopbijeenkomst op woensdag 13 januari 2010 in de Baptistenkerk aan de Handelsstraat 8a in Stadskanaal Noord. U bent van harte welkom tussen 19.00 tot 20.30 uur. De projectontwikkelaars Benus Bouw B.V. en Groothuis Bouw tonen voorbeelden van halfvrijstaande woningen die mogelijk gebouwd kunnen worden in Waterland fase 5.

Inhaalactie vaccinatie Nieuwe Influenza A

Heeft u en/of uw kind(eren) één van beide prikken gemist? Maak dan gebruik van de inhaalactie van de GGD Groningen.

Datum Tijd Locaties
woensdag 13 januari 2010 13.00 tot 17.00 uur Groningen: Euro Kartracing Groningen, Kardingerweg 50
Veendam:
Gebouw van de GGD, Havenstraat 4

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op ggd.groningen.nl/vaccinatie of bel met de GGD Groningen, T (050) 367 45 45.

* 6 januari 2010