Ingezonden persbericht


Persbericht

Altijd en overal een auto vinden op mobiel

AutoTrack.nl lanceert website voor op mobiele telefoon

Diemen, 6 januari 2010 - AutoTrack.nl lanceert een nieuwe website voor gebruik op de mobiele telefoon. Consumenten kunnen vanaf vandaag ook via hun mobiel op elk moment van de dag het occasionaanbod bekijken en vergelijken. De interesse van de consument om met een mobiele telefoon een auto te zoeken op AutoTrack.nl, blijkt uit de stijging van 83 procent van het aantal bezoekers dat via een mobiele telefoon de site bezoekt.

Via drie simpele stappen wordt de consument naar de ideale auto geleid. Heeft de consument een occasion naar keuze gevonden, dan kan hij of zij direct in de advertentie via één klik telefonisch contact opnemen, of een e-mail sturen naar het autobedrijf. Consumenten kunnen via hun mobiele telefoon voortaan terecht op http://m.autotrack.nl en http://mobiel.autotrack.nl.

Over AutoTrack.nl
AutoTrack.nl is hét online advertentieplatform voor de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe auto's. AutoTrack.nl fungeert als compleet, betrouwbaar en gebruiksvriendelijke site voor consumenten bij het kopen van een auto. De site biedt transparantie en vergelijkbaarheid van het complete actuele aanbod en valideert dit door consumenten optimaal te informeren en te adviseren. AutoTrack.nl kiest bewust voor betrouwbare partners, zoals BOVAG, ANWB, Stichting Nationale Autopas en Tevreden BV, die het kwaliteitsbeleid ondersteunen. Dit stelt de consument in staat om via AutoTrack.nl een weloverwogen keuze voor een auto te maken.

Noot voor de redactie,